Whitneys sjokk-comeback

Folk trodde knapt sine egne øyne da Whitney Houston kom på fest. Hun strålte i ny og sexy utgave!

LANGT NEDE: Whitney har forandret seg dramatisk på to år...
LANGT NEDE: Whitney har forandret seg dramatisk på to år... Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Store forandringer!

SEHER.NO: Se den enorme forandringen! Whitney var et vrak - nå er hun nydelig og edru! Den nyseparerte soulstjernen var klar for å "dance with somebody" etter å ha jobbet knallhardt med å kvitte seg med narkotikaproblemene, som har plaget henne i lang tid.

Og med nye blonde lokker og en tettsittende kjole, manglet det ikke på beilere...

Etter å ha levd som en junkie sammen med eks-mannen Bobby Brown (37) i flere år, satser Whitney (43) nå på et nytt liv for seg og parets datter Bobbi Kristina (13).

Fansen jubler, men er samtidig spent på om stemmen som har gitt dem hits som "I wll always love you" har overlevd flere års hardkjør med crack og kokain...

Whitney viste frem sitt "nye jeg" på en stor galla i Hollywood - og både kollegaer og fans ble målløse da hun ankom. Etter årevis som narkoman har det vært rapporter om at tennene er begynt å falle ut, og at helsa er påført uopprettelig skade. Men i går var det ingen som kunne se at Whitney har levd et hardt liv. Nå krysser fansen fingrene og håper at Whitney er inne på den smale sti for godt!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer