Whitneys elsker søkte trøst hos popstjerne-søsteren

Fikk ikke lov til å se den døde «I Will Always Love You»-sangerinnen.

SØKTE TRØST HOS SØSTEREN: Whitney Houstons av og på kjæreste de siste årene, Ray J, ble trøstet av søsteren Brandy etter at nyheten om dødsfallet ble kjent. Foto: All Over Press
SØKTE TRØST HOS SØSTEREN: Whitney Houstons av og på kjæreste de siste årene, Ray J, ble trøstet av søsteren Brandy etter at nyheten om dødsfallet ble kjent. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mens flesteparten av musikkens superstjerner forberedte seg til Grammy-fest, var det en gjest på vorspielet til sangeren Ne-Yo som var helt knust av sorg - Whitney Houstons av - og på kjæreste Ray J.

Sangeren og realitystjernen datet Whitney mellom fra 2007 til 2009, men de siste månedene har paret vært koblet til hverandre igjen.

Da han hørte at Whitney var blitt funnet død i badekaret natt til søndag, skal Ray J, som er broren til popartisten Brandy - ha kjørt i ekspressfart til åstedet på Beverly Hilton Hotel, ifølge Daily Mail.

Der skal han imidlertid ha blitt avvist tilgang til å se liket. Isteden trøstet Ray J - som også er kjent for å ha spilt inn en sex-film med sin eks-kjæreste Kim Kardashian - seg sammen med sin kjente søster.

Ray J har foreløpig ikke uttalt seg om Whitneys dødsfall.

 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Whitneys datter også funnet i badekar

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer