Whitneys eksmann må i fengsel

Bobby Brown fikk 55 dager bak lås og slå for å kjøre bil i påvirket tilstand.

MÅ SONE: Bobby Browns problemer med alkohol- og narkotika har nå sendt ham i fengsel. Foto: All Over Press
MÅ SONE: Bobby Browns problemer med alkohol- og narkotika har nå sendt ham i fengsel. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mars i fjor ble rapperen Bobby Brown (44) arrestert for fyllekjøring og fratatt førerkortet. Fem måneder senere sjekket han inn på rusklinikk for å prøve å få livet sitt på rett kjøl, men holdt kun ut 21 av 90 dager.

I oktober samme året ble han nok en gang stoppet i påvirket tilstand samtidig som førerkortet var suspendert. Nå har han fått dommen for begge episodene og må tilbringe 55 dager i fengsel, pluss fire års prøvetid, melder TMZ.com.

Brown ble også pålagt å gjennomføre et 18 måneder langt kurs for anonyme alkoholikere, og 30. mars må han møte opp i fengselet for å starte soningen. Fram til da skal han delta på tre AA-møter i uken.

Whitney Houstons eksmann har tidligere vært åpen om sine rusproblemer, og har innrømmet å ha vært avhengig av heroin, kokain og marijuana. Han sonet også åtte dager i fengsel i 1996 for fyllekjøring.LES OGSÅ: - Whitney tok dop allerede på 80-tallet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer