Whitneys eks-mann innlagt på rusklinikk

Et halvt år etter at Whitney Houston døde med kokain i kroppen, ber eks-mannen om hjelp mot alkoholisme.

TURBULENT EKTESKAP: Bobby Brown og Whitney Houston var gift fra 1992 til 2007. Paret lagde ofte overskrifter på grunn av narko-ryktene som svirret rundt dem. Foto: Stella Pictures
TURBULENT EKTESKAP: Bobby Brown og Whitney Houston var gift fra 1992 til 2007. Paret lagde ofte overskrifter på grunn av narko-ryktene som svirret rundt dem. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rapperen Bobby Brown (43) har flere ganger blitt beskyldt for å være den som introduserte den avdøde popsangerinnen Whitney Houston for narkotika, og som igjen ga henne store rusproblemer fram til sin død i feburar.

Etter dødsfallet, fant rettsmedisinerne spor av kokain i kroppen til Whitney Houston.

Nå har også Bobby Browns helsetilstand blitt så dårlig på grunn av langvarig rusmisbruk, at han har bestemt seg for å prøve å legge om livet, og å søke hjelp.

Ifølge nettsiden TMZ.com har Brown lagt seg inn på en avvennningsklinikk for å hjelp mot alkohol-problemer.

I mars - en måned etter Houstons død - ble han arrestert for fyllekjøring.

Bobby har datteren Bobbi Kristina  (19) sammen med Whitney Houston. I tillegg har han fire andre barn, blant annet en datter med sin nye kone, Alicia Etheridge.

- Bobby har innsett at han trenger hjelp og vil gjøre det beste ut av resten av sitt liv, for barnas skyld, sier en kilde nær stjernen til TMZ.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor ddroppet Bobbi Kristina farens bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer