- Whitneys datter får eget realityshow

Skal blant annet handle om det omdiskuterte forholdet til «stebroren».

FORHOLDET: Det har blitt hevdet at Bobbi Kristina dater sin egen stebror, Nick Gordon. De to har gjentatte ganger blitt observert i hete omfavnelser. Foto: All Over Press
FORHOLDET: Det har blitt hevdet at Bobbi Kristina dater sin egen stebror, Nick Gordon. De to har gjentatte ganger blitt observert i hete omfavnelser. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at sangstjernen Whitney Houston ble funnet død i februar, har mye blitt skrevet om datteren hennes, Bobbi Kristina (19).

Mandag kom nyheten om at Bobbi Kristina ønsker å spille rollen som sin mor, dersom det noen gang kommer en filmatisering om Whitneys liv.

Nå melder Radar Online at Whitneys datter kan få sitt eget realityshow. Det skal allerede ha blitt gjort en muntlig avtale.

«Bobbi skal ha gått mot familiens vilje da hun bestemte seg for å gjøre showet, og kommer til å spikre de siste detaljene i løpet av nær fremtid», skriver Daily Mail.

Deler av showet skal handle om forholdet mellom Bobbi og «stebroren» Nick Gordon.

Samtidig hevdes det at Bobbis angivelige rusproblemer byr på problemer med realityshowet, noe det faktisk allerede har gjort.

Under forhandlingene med TV-kanalen skal hun ha sagt usammenhengende ting og hatt tydelige problemer med å snakke, noe som ifølge Radar Online har med rusproblemene å gjøre.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Resultatet gjør oss triste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer