Whitney sur på sexvideo

Ray J.s beryktede sex-video ble for mye for Whitney Houston.

BRUDD:Whitney forlater et spisested bak en flau Ray J. Har han nettopp fortalt om sex-videoen?  Foto: All Over Press
BRUDD:Whitney forlater et spisested bak en flau Ray J. Har han nettopp fortalt om sex-videoen? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kort forhold!SEHER.NO: Whitney Houston dumpet kjæresten etter at en sexfilm han spilte inn sammen med sin forrige kjæreste har funnet veien ut på internett.


Etter at det ble slutt med Bobby Brown fant Whitney sammen med den 17 år yngre Ray J. Men nå er det også slutt, melder TMZ.


Årsaken er Kim Kardashian, en av Paris Hiltons venninner. Akkurat som hotellarvingen har hun sans for å feste visse scener til film. Da Kim og Ray J. fremdeles var kjærester, spilte de nemlig inn en sexfilm. Nå har den funnet veien ut på nettet, og blir antakelig også å finne som DVD med tittelen «Kim Kardashian Superstar».


LES OGSÅ: Sex-tape til retten


LES OGSÅ: Pikante bilder på avveie


Dette har fått Whitney Houston til å se rødt, og hun dumpet dermed Ray J. som hun tidvis skal ha bodd sammen med. Kim Kardashians nåværende kjæreste, Nick Cannon, tar imidlertid det hele med langt større fatning:


- Jeg har ikke sett den, er hans eneste kommentar.
LES OGSÅ: Intet problem for Houston

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer