Whitney må selge palasset

Whitney Houston har verken betalt gjeld eller skatt dette året ...

WHITNEY: Det er få andre superstjerner som har sørget for så mange skandaler som Whitney. Her er hun i en av de mange rettsakene mot eksmannen Bobby Brown. Foto: All Over Press
WHITNEY: Det er få andre superstjerner som har sørget for så mange skandaler som Whitney. Her er hun i en av de mange rettsakene mot eksmannen Bobby Brown. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Med mer enn syv millioner i ubetalt gjeld og skatt, har sangerinnen Whitney Houstons blitt nødt til å selge huset sitt.

Etter årevis med surr og tull og narkotika venter den brutale virkeligheten på divaen....

Nå har sheriffen i Morris County bestemt seg for å tvangsselge Whitneys villa i New Jersey, og datoen er satt til 4. januar.

LES MER: Whitneys rusfrie comeback!

Ifølge Daily Record ble Whitney saksøkt i juni av banken som hadde lånt superstjernen millionene, Chevy Chase Bank, for en tid tilbake - uten å ha fått en eneste krone tilbake dette året.

SE HER: Elton John: - Ikke bra for Whitney!

Ifølge sekretæren til Houstons talskvinne, Nancy Seltzer, blir det sagt at det ikke er snakk om et tvangssalg.

Ifølge Star-Ledger kan salget bare stoppes hvis Whitney kommer frem til en avtale med sheriff-kontoret, sier en talsmann for sheriffen, Steve Ackerman.

SE HER: Kevin må flytte i blokk!

Houston kjøpte huset i 1987 for 18 millioner kroner. Nå er det verdt 40 millioner kroner!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer