Whitney Houston innlagt på sykehus

Tilstanden er ikke kjent.

PÅ SYKEHUS: Whitney Houston ble innlagt på sykehus i Paris. Tilstanden hennes er foreløpig ikke kjent. Foto: All Over Press
PÅ SYKEHUS: Whitney Houston ble innlagt på sykehus i Paris. Tilstanden hennes er foreløpig ikke kjent. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tirsdag ble det kjent at Whitney Houston (46) måtte avlyse sin første konsert på Europa-turneen i Paris.

Men etter at avlysningen ble kjent, skal sangstjernen ha blitt innlagt på sykehus i Pars på grunn av en luftveisinfeksjon, ifølge nyhetsbyrået AFP. Tilstanden hennes er ikke kjent.

- Whitney lider av en infeksjons i de øvre luftveier, og etter en konsultasjon med legene har hun blitt rådet til å utsette opptredenen, het det på hjemmesiden hennes etter avlysningen tirsdag. Foreløpig har ikke nettsiden oppdatert med nyheten om innleggelsen.

Torsdag skulle Whitney etter planen stå på scenen i Manchester i England, men også denne konserten er nå utsatt. Hun har ikke besøkt Europa siden «My Love Is Your Love»-turneen for elleve år siden, og 6. juni skal hun etter planen til Stavanger.

46-åringen har langt fra hatt en smertefri turnéopplevelse så langt, og flere uheldige sceneopptredner har nok en gang vekket stor bekymring rundt hennes helse.

Blant annet skal popstjernen ha kollapset bak scenen under sin opptreden i Sør-Korea. Og uken etter klarte hun ikke å fullføre hele konserten hun hadde planlagt i Brisbane i Australia.

Kilder nær 46-åringen skal angivelig være bekymret for om hun kan ha hatt et tilbakefall med narkotikaproblemene hun har slitt med de siste årene, men popstjernens advokat, Marty Singer, har benektet dette på det sterkeste.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De sprer skamløse løgner