Whitney Houston er død

Hedres under Grammy-utdelingen i kveld.

GÅTT BORT: Popstjernen Whitney Houston skal ha gått bort lørdag ifølge flere utenlandske medier. Foto: All Over Press
GÅTT BORT: Popstjernen Whitney Houston skal ha gått bort lørdag ifølge flere utenlandske medier. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Whhitney Houston (48) er død. Det bekreftet sangerinnens talskvinne Kristen Foster natt til søndag.

Houston ble funnet livløs på sitt rom i fjerde etasje på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles. Det skal ha blitt forsøkt gjenoppliving, men livet sto imidlertid ikke til å redde.

Artister uttrykker nå sin sorg på Twitter.

«Ingen ord. Bare tårer. Kjære Whitney», skriver Rihanna.

Det er også allerede klart at Whitney Houston skal hedres på Grammy Awards søndag kveld. Jennifer Hudson (30) skal framføre en «respektfull musikalsk hyllest» i løpet av showet.

- Vi hadde et langt samarbeid med Whitney, som både vant og deltok på Grammy-showet mange ganger. Vi er veldig triste, og ønsker ikke å haste med noe som ikke vil være respektfullt overfor henne, sier Det forteller Grammy-produsent Ken Erhlich til Los Angeles Times.
 
Årsaken til Whitney Houston er ennå ikke kjent.

Whitney Houstons sangkarriere ble de siste årene rammet av hennes problemer med narkotika og et vanskelig ekteskap med Bobby Brown.

Fra midten av 80-tallet til midten av 90-tallet var Houston en av mest populære artistene i verden med en popmusikk med røtter i afroamerikansk kirkemusikk.

Hun var en viktig innflytelse på nyere musikere som Christina Aguilera og Mariah Carey, og hun gjorde også karriere som skuespiller med roller for eksempel i «The Bodyguard».

Men mot slutten av karrieren ble hennes narkotikamisbruk stadig mer åpenbar for publikum. For få år siden sjokkerte hun publikum da hun stilte radmager på scenen.

Hun innrømmet bruk av både kokain og annen narkotika, og til tross for forsøk på å komme seg, ble hennes tidligere gylne stemme aldri den samme.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer