NÆR DØDEN: National Enquirer hevder Whitney Houston er nær døden etter et kollaps i Sør-Korea. Foto: All Over Press
NÆR DØDEN: National Enquirer hevder Whitney Houston er nær døden etter et kollaps i Sør-Korea. Foto: All Over PressVis mer

- Whitney holder på å dø

Stjernen skal ha kollapset etter bruk av narkotika...

SEHER.NO: Sangfuglen Whitney Houston (46) skal ifølge National Enquirer ha kollapset fullstendig bak scenen i Sør-Korea. Nå frykter hun for sitt eget liv.

En ekspert hevder ifølge avisen at Houston holder på å dø. Sangstjernen var tidligere avhengig av narkotiske stoffer, men skal ha blitt kvitt avhengigheten.

Enquirer skriver derimot at hun skal ha vært gjennom et tilbakefall, og at artisten kollapset etter en heftig kveld med mye alkohol og kokain.

Det er kun National Enquirer som melder om Houstons kollaps, og andre kjendismedier virker ikke helt å bite på historien, som møter en del motsand.

"Vi tror ikke på det", skriver Perezhilton.com, og nettstedet MSN Entertainment kaster seg på bølgen.

"Dette er tragiske nyheter om det faktisk er sant, men vi tar vanligvis det National Enquirer melder med en klype salt. Det siste vi hørte var at Whitney hadde kvittet seg med avhengigheten, så vi håper hun holder seg unna stoffene under hennes comeback-turné", skriver nettstedet.

Nå fryktes det at turnéen henger i en tynn tråd.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri såret Whitney