NYE PROBLEMER?: Whitney Houston skal ifølge ukebladet National Enquirer igjen ha begynt med narkotika. Foto: All Over Press
NYE PROBLEMER?: Whitney Houston skal ifølge ukebladet National Enquirer igjen ha begynt med narkotika. Foto: All Over Press Vis mer

- Whitney har begynt med narkotika igjen

Amerikansk blad hevder eks-mannen frykter for popdronningens liv.

Publisert
SEHER.NO:  Whitney Houston (47) har de siste årene vært mer kjent for sitt tunge rusmisbruk enn gnistrende opptredener på scenen, til tross for at hun tidligere i år varslet at hun var ferdig med narkotika og klar for comeback på scenen.

Men den planlagte turneen i blant annet Europa møtte problemer, da Whitney Houston i april ble lagt inn på sykehus i Paris.

De konsertene hun klarte å gjennomføre, blant annet i Stavanger i juni, ble kritisert for å være alt fra middels til dårlig gjennomført.

Nå hevder det amerikanske ukebladet National Enquirer at «I Wanna Dance With Somebody»-sangerinnen igjen har fått problemer med narkotika.

På forsiden av sin nyeste utgave hevder bladet at Whitneys eks-mann Bobby Brown (41) - som hun har datteren Bobbi Kristina (17) med - nylig måtte gjennomføre en redningsaksjon for å få Whitney tilbake på avvenningsklinikk.


Det er foreløpig ikke kjent hvor eller når han skal ha tatt affære overfor eks-kona.

Whitney Houston har foreløpig ikke kommentert det siste oppslaget.

I et intervju med talkshow-dronningen Oprah Winfrey i fjor, beskyldte hun imidlertid eks-mannen for å ha vært den som introduserte henne for de vanedannende stoffene.

- Jeg gjorde ingenting uten han. Jeg satt ikke og dopet meg alene. Det var han og meg, sammen. Vi var partnere, sa hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Bobby spyttet meg i ansiktet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer