Whitney Houston:

- Whitney gjorde ektemannen sjalu med bestevenninnen

Ny dokumentar vekker oppsikt med påstander om den avdøde popstjernens privatliv.

DRAMA: Ifølge dokumentaren var bestevenninna til Whitney store deler av grunnen til feidene mellom Whitney og ektemannen Bobby Brown. Foto: NTB scanpix
DRAMA: Ifølge dokumentaren var bestevenninna til Whitney store deler av grunnen til feidene mellom Whitney og ektemannen Bobby Brown. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den amerikanske blues-, soul-, og pop-sangerinnen Whitney Houston ble elsket av «en hel verden» før sin død i 2012.

Mens hun fortsatt levde gikk det rykter om at hun hadde et forhold til sin assistent og bestevenninne, Robyn Crawford.

En ny dokumentar som har fått navnet, «Whitney: Can I Be Me», hadde premiere denne uken under Tribeca Film Festival, og ifølge People går den i detalj om forholdet mellom Whitney og Robyn.

Selv om Robyn selv ikke er med i dokumentaren, blir det allikevel snakket mye om deres forhold.

- Jeg tror ikke hun var homofil, jeg tror hun var bifil. Robyn var hennes trygge sted hvor hun fant trygghet og trøst, sier Whitneys venninne og stylist Ellin Lavar i filmen.

Trekantdrama

I filmen får vi et innblikk i det første møtet mellom Whitney og Robyn som tenåringer i East Orange, New Jersey, frem til hun giftet seg med Bobby Brown. Robyn skal ofte ha vært i midten av deres omstridte forhold.

Mot slutten av «My Love Is Your Love»-verdensturnéen til Whitney i 1999 skal isfronten mellom Robyn og Bobby ha nådd et klimaks.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer