- Whitney døde ikke av drukning

Popstjernen skal allerede ha vært død før hun ble funnet under vann.

- DØDE AV OVERDOSE: Whitney Houston skal ifølge nettsiden TMZ ikke ha dødd av drukning, men av en kombinasjon av reseptbelagte medisiner og alkohol. Foto: All Over Press
- DØDE AV OVERDOSE: Whitney Houston skal ifølge nettsiden TMZ ikke ha dødd av drukning, men av en kombinasjon av reseptbelagte medisiner og alkohol. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De første rapportene etter at popstjernen Whitney Houston ble funnet død natt til søndag, tydet på at hun skal ha druknet i sitt eget badekar.

Nå hevder imidlertid nettsiden TMZ at rettsmedisinske undersøkelser utelukker denne teorien.

- Familien skal ha blitt fortalt at det ikke var nok vann i lungene hennes til at hun kunne ha druknet. Istedenfor ser det ut til at hun døde av reseptbelagte medisiner og alkohol, skriver de mandag.


Whitney har i mange år slitt med narkotika og rusproblemer.

Whitney skal ifølge TMZ ha blitt funnet i et badekar av sin tante Mary Jones. Hun skal straks ha forsøkt å gjenopplive popstjernen, men til ingen nytte.

Det hele skjedde klokken 00.55 natt til søndag norsk tid på Beverly Hilton Hotel.

Nettstedet skriver også at Whitneys datter Bobbi Kristina (18) måtte reddes ut av et badekar på samme hotell som moren kvelden før popartisten ble funnet død.

Whitneys familie har så langt ikke kommentert de nye påstandene om dødsårsaken.

People.com skriver at Whitneys datter Bobbi Kristina befant seg i hotellets lobby samtidig som Whitney Houston ble funnet død.

Datteren skal ha tatt nyheten svært tungt.

- Bobbi Kristina hylte og skrek: «Hva er det som feiler henne? Hva er det som feiler henne?», forteller en kilde til nettstedet.

Bobbi Kristinas far - Whitneys eks-mann Bobby Brown - tok også nyheten svært tungt.

Til tross for at de to hadde et stormfullt ekteskap, hevder Bobby at han aldri sluttet å ha følelser for eks-kona.

- Jeg elsker deg, Whitney. Det var utrolig vanskelig for meg å komme på scenen, men jeg gjorde det for dere, sa sangeren til publikum, da han gikk på scenen kort tid etter konas død.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se Jennifer Hudsons Grammy-hyllest til Whitney

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer