PAR I HJERTER: George Michael og Kenny Goss har vært sammen i en årrekke, men lever i et åpent seksuelt forhold. Foto: All Over Press
PAR I HJERTER: George Michael og Kenny Goss har vært sammen i en årrekke, men lever i et åpent seksuelt forhold. Foto: All Over PressVis mer

Wham-stjerne frykter hiv

George Michael er så redd for å være smittet at han ikke har tatt en hiv-test på tre år.

SEHER.NO: Den homofile Fastlove-sangeren George Michael (44) er så redd for at han kan være smittet med hiv-viruset at han ikke tør å teste seg.

Det kommer ifølge Femalefirst frem i BBC-dokumentaren "Stephen Fry - HIV and Me" av George Michaels beste venn - den britiske komikeren og skuespilleren Stephen Fry.

- George sier han ikke tror på tester, sier programmets produsent Ross Wilson.

- Han sier at ventetiden før resultatene kommer er for grusom og at han ikke har tatt en test siden 2004 i frykt for at den vil komme tilbake positiv.

I april 1998 ble artisten arrestert i Beverly Hills, etter å ha blitt tatt med buksene nede sammen med en annen mann på et offentlig toalett. Og selv om 44-åringen nå har vært sammen med kjæresten Kenny Goss i en årrekke, har han aldri lagt skjul på at han nyter "seksuell frihet".

Georges tidligere kjæreste, motedesigneren Anselmo Feleppa, døde av aids i 1993.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.