Brian McFadden og hårtap:

Westlife-stjernen gikk drastisk til verks da han mistet håret

Tenåringsidolet Brian McFadden viser stolt frem den ekstreme forvandlingen.

WESTLIFE-GUTTA: F.v Brian McFadden, Mark Feehily, Nicky Byrne, Shane Filan og Kian Egan avbildet sammen i 2004. Foto: NTB Scanpix
WESTLIFE-GUTTA: F.v Brian McFadden, Mark Feehily, Nicky Byrne, Shane Filan og Kian Egan avbildet sammen i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Westlife-stjernen Brian McFadden (37) var lenge kjent for sine fyldige, blonde lokker, men det flotte håret forsvant dessverre med årene.

Det kunne Brian selv avsløre på Instagram-profilen sin, da han nylig innrømmet at han har vært igjennom en hårtransplantasjon.

Saken fortsetter nedenfor.

«De siste årene har håret mitt blitt tynnere på grunn av livsstilen min og det generelle stresset vi opplever i livet. Det har virkelig gjort meg selvbevisst og utilpass så jeg bestemte meg for å gjøre noe med det.»

Fikk nytt hår av kompisen

I Instagram-innlegget forteller Brian videre at det faktisk er en av barndomskompisene hans som har sørget for at han i dag har fått tilbake mye av hårveksten sin.

«Jeg hadde aldri trodd at svaret på problemet skulle være den lille gutten som satt ved siden av meg på skolen. Simon, min gamle skolekamerat er mannen bak magien. Det er en så liten og gal verden vi lever i», skrev Brian under bildet.

Westlife-stjernen la ut en serie av «før og etter»-bilder fra operasjonen, sammen med tre videoer hvor han fortalte hvordan operasjonen hadde foregått.

Saken fortsetter nedenfor.

HÅRTRANSPLANTASJON: Brian Mc Fadden deler åpenhjertig bilder fra operasjonen med de 100 000 følgerne sine. Foto: Brianmcfadden123/Instagram
HÅRTRANSPLANTASJON: Brian Mc Fadden deler åpenhjertig bilder fra operasjonen med de 100 000 følgerne sine. Foto: Brianmcfadden123/Instagram Vis mer

- Jeg gleder meg til å få håret tilbake, for det har blitt litt vel tynt, forteller han i videoen.

I videoen forteller Brian også at han har tatt hår fra bakhodet, som så skal festes på hodet og at hele prosessen tok mellom seks og syv uker.

37-åringen delte også et innlegg på Twitter hvor han forsvarte hårtransplantasjonen sin.

«Det er ingen grunn til å slenge masse dritt. Folk burde ikke skamme seg over å få orden på håret sitt. Det er bare å flytte håret fra bakhodet og frem.»

Det var danske Ekstrabladet som først omtalte saken.

Hadde store komplekser

Det er ikke bare kjendiser rundt om i verden som har gjennomført en hårtransplantasjon. Også «Farmen kjendis»-profil Petter Pilgaard (37) har «lagt seg under kniven» for å få nytt hår.

I 2015 gjennomførte Petter en vellykket hårtransplantasjon, etter å ha hatt store komplekser for håret sitt i lang tid.

Saken fortsetter nedenfor.

SMERTEFRITT: - Det var ikke vondt å ta behandlingen, og jeg hadde heller ikke smerter etterpå, fortalte Petter Pilgaard som fikk utført hårtransplantasjon på Poseidon-Klinikken i Oslo. Foto: Se og Hør
SMERTEFRITT: - Det var ikke vondt å ta behandlingen, og jeg hadde heller ikke smerter etterpå, fortalte Petter Pilgaard som fikk utført hårtransplantasjon på Poseidon-Klinikken i Oslo. Foto: Se og Hør Vis mer

– Jeg er en veldig forfengelig person. Det skal ingen ta fra meg. Det er flere år siden jeg begynte å miste håret, og det har plaget meg i lang tid, fortalte Petter i et intervju med Se og Hør i 2015.

Petter hadde to gode venner som hadde fått utført hårtransplantasjoner og han var ikke i tvil om at det var midt i blinken for han også.

– Det er voksent, modig og flott av Petter å stå fram med dette. Det er et tema som jeg vet mange synes det er vanskelig å snakke om. Det er ingen skam å gjøre noe med hårtapet når man ser hvor fint resultatet blir, sa moren til Petter, Wenche Pilgaard Mark, i intervjuet.

Fortalte om håtransplantasjon på Twitter

Ifølge det amerikanske nettstedet Mirror har store stjerner som kjendiskokken Gordon Ramsay (51) og fotballspilleren Wayne Rooney (32) også tatt hårtransplantasjoner opp igjennom tidene.

Wayne Rooney skal ha bestemt seg for å gjøre noe med håret sitt da lagkameratene begynte å kalle han Bobby Charlton, som er navnet på en tidligere engelsk fotballspiller uten så mye hår.

NYTT HÅRFESTE: Wayne Rooney skammet seg ikke over hårtransplantasjonen og la ut dette bildet til sine følgere på Twitter. Foto: Wayne Rooney / Twitter
NYTT HÅRFESTE: Wayne Rooney skammet seg ikke over hårtransplantasjonen og la ut dette bildet til sine følgere på Twitter. Foto: Wayne Rooney / Twitter Vis mer

32-åringen gjennomførte transplantasjonen på en klinikk i 2011, og han delte raskt den gledelige nyheten på Twitter.

Begynte å bli tynn i håret

«X Factor»-dommeren Louis Walsh (65) bestemte seg raskt for å ta hårtransplantasjonen sin tilbake i 2011, etter at kollega Simon Cowell (58) kommenterte at han begynte å bli tynn i håret.

I et tidligere intervju med The Times fortalte Louis at han hadde blitt klar over hårtapet sitt da bakhodet hans ble fanget på kamera.

- Jeg kunne bare glemt det og latt det være, men på TV nå til dags er alt i så høy kvalitet og folk legger merke til hver minste detalj. Og hvis du er mye på TV med unge mennesker, er du nødt til å ta vare på deg selv, fortalte Louis i intervjuet.

Saken fortsetter nedenfor.

STOR FORSKJELL: Bildet til venstre er etter hårtransplantasjonen og bildet til høyre er før. Foto: NTB Scanpix
STOR FORSKJELL: Bildet til venstre er etter hårtransplantasjonen og bildet til høyre er før. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge nettstedet skal Louis ha brukt over 30 000 pund på behandlingen, som i dag tilsvarer omkring 328 000 norske kroner.

Fikk allergisk reaksjon

Tv-kokken Gordon Ramsay skal altså også ha tatt en hårtransplantasjon, men han fikk angivelig en allergisk reaksjon av bedøvelsen som ble brukt under prosedyren.

Gordon ble observert med en svart kirurgisk hette rundt hodet da han forlot Alvi Armani Center i Beverly Hills, ifølge The Daily Mail.

Stjernekokken skal senere ha blitt observert med et svært hovent ansikt i Los Angeles. Det har blitt spekulert i om Gordon fikk samme behandling som Wayne Rooney, av legen Antonio Armani.

LES OGSÅ: Kate Hudson klippet av seg håret

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer