Wesley Snipes kastet i fengsel

Filmstjernen skylder over 70 millioner kroner .

MÅ SONE TRE ÅR: Filmstjernen Wesley Snipes må forberede seg på en permanent rolle som fengselsfange, etter å ha blitt dømt for skatteunndragelse i 2008. Foto: All Over Press
MÅ SONE TRE ÅR: Filmstjernen Wesley Snipes må forberede seg på en permanent rolle som fengselsfange, etter å ha blitt dømt for skatteunndragelse i 2008. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Etter å ha lekt katt og mus med det amerikanske rettsvesenet i flere år ble filmstjernen Wesley Snipes (48) i dag låst inn på cella i McKean føderale fengsel i Pennsylvania, for å sone en dom på tre år.

«Blade»-skuespilleren har vært jaktet av politiet etter at han unnlot å levere selvangivelse mellom 1999 og 2001, noe som har ført til et samlet krav fra det amerikanske skattevesenet på over 70 millioner kroner.

I 2008 ble Snipes dømt til tre års fengsel, men har fram til nå prøvd alle muligheter for å utsette starten av soningen.

Men etter å ha tapt sin siste anke i juli, var det ingen vei tilbake for Snipes, som selv har kalt dommen for «urimelig».

- Jeg tror enhver mann ville vært nervøs for å sone, sa Snipes -sa Snipes som har fem barn tilsammen med sin nåværende kone Nikki Park og en tidligere kone, i et intervju med CNNs Larry King før soningen.

- Det å være borte og ute av stand til å sørge for familien sin så lenge, jeg tror alle ville vært nervøse for det, sier han ifølge UsMagazine.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: TV-stjerne arrestert med heroin