ADVARER: Rolv Wesenlund advarer nå mot alkoholforbruket i underholdningsbransjen.  Foto: SCANPIX
ADVARER: Rolv Wesenlund advarer nå mot alkoholforbruket i underholdningsbransjen. Foto: SCANPIXVis mer

Wesenlund advarer mot bransjefyll

- Man må passe på før man forvandles til et slemt menneske.

SEHER.NO:  Skuespillerlegenden Rolv Wesenlund (73) har hatt en fantastisk karriere og blitt en av landets mest folkekjære underholdere takket være «Fleksnes», «Bør Børson» og «Wesenstund».

I et ferskt intervju med Dagbladet innrømmer imidlertid 73-åringen, som er pensjonert, at livet i rampelyset har vært en påkjenning for ham.

Og skuespillerstjernen, som slanket seg 30 kilo og kuttet røyken etter at han fikk et hjerteinfarkt og diabetes for noen år siden, kommer nå med en klar advarsel i forhold til livsstilen og alkoholforbruket i underholdningsbransjen.

- Alkoholen blir viktig fordi det er forbundet med så mye hyggelig. Men man må passe på før man forvandles til et slemt menneske, sier han til Dagbladet.


Ifølge Wesenlund har han selv opplevd at kolleger har tydd til alkoholen for å døyve frykten for at stjernelivet skal ta slutt.

I et intervju med Dagbladet i 2009 innrømmet han også at han selv hadde hatt et «godt alkoholkonsum». Men forteller i dag at grensene hans alltid var svært klare.

- Man må sette begrensninger for seg selv for at det ikke skal gå ut over seg og sine nærmeste, og jeg har gjort det. Jeg har passet på brennevin, og har for eksempel ikke drukket før forestillingene, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
  

LES OGSÅ: - Sliter med hukommelsen