MÅTTE OPERERES: - Jeg sover ikke et sekund når jeg er ute og kjører, sier Wenche Myhre etter nestenulykken. Foto: SCANPIX
MÅTTE OPERERES: - Jeg sover ikke et sekund når jeg er ute og kjører, sier Wenche Myhre etter nestenulykken. Foto: SCANPIX Vis mer

Wenche skremt etter nestenulykke

Måtte opereres etter turnébuss-drama i Tyskland.

SEHER.NO: - Jeg er litt obs når det gjelder sjåførene, spesielt de gangene jeg vet vi skal kjøre lenge. Faktisk har jeg et par ganger sett noen som sitter og dupper med hodet. Så jeg sover ikke et sekund når jeg er ute og kjører, forteller Wenche Myhre (61) til Her og Nå.

I 2006 var den populære artisten involvert i en nestenulykke på motorveien i Tyskland. "Die Wenches" turnébuss måtte bråstoppe for å unngå en kollisjon, og Wenche ble kastet på gulvet og skadet hoften.

Møtet med bussgulvet førte til at Wenche måtte opereres, og selv om hun i dag er helt bra igjen, har hendelsen satt en støkk i henne.

- Selv om hendelsen verken var vår sjåfør eller turnébussens feil, er jeg mer på vakt når vi reiser, forteller den spreke 61-åringen til ukebladet.

Og det blir mye reiseaktivitet på Wenche i tiden før jul. Konsert i Oslo, tysk live-CD og Julegalla-konsertene er bare noe av det som venter i nærmeste fremtid. I tillegg skal Wenche være hedersgjest under Christer Sjögrens jubileumsturné i Norge, før hun selv drar på turné i Tyskland.

- Jeg jobber mye og det gir meg et rikt liv, ikke nødvendigvis bare økonomisk. Det er viktig for meg å møte publikum ansikt til ansikt, og da må jeg reise mye. Jeg må satse og ta sjanser, både for å leve og å utvikle meg mer som artist. Man kan ikke bare vært "litt" artist. Enten er man med på "landslaget", eller så er man det ikke, sier den evigunge stjernen.

Har du tips om norske artister? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Jeg føler meg ikke gammel