STÅR OVER: - Jeg er lei meg for at jeg ikke kan delta i "Siste sjansen", men er imidlertid svært imponert over alle de unge nye talentene jeg så, og ønsker dem lykke til, sier Wenche Myhre. Foto: SCANPIX
STÅR OVER: - Jeg er lei meg for at jeg ikke kan delta i "Siste sjansen", men er imidlertid svært imponert over alle de unge nye talentene jeg så, og ønsker dem lykke til, sier Wenche Myhre. Foto: SCANPIXVis mer

Wenche sier nei til Sistesjansen

MGP-stjernen skal heller opptre i Portugal.

SEHER.NO: Førstkommende helg er det duket for "Sistesjansen" i Melodi Grand Prix. Totalt vil showet bestå av åtte bidrag - seks som er direktekvalifisert fra delfinalene og to som plukkes ut blant dem som ikke gikk videre.

Alle bidragene som ikke kvalifiserte seg gjennom delfinalene i Kongsvinger, Bodø og Grenland, vil være "joker"-kandidater. Det vil si: Med ett unntak. Wenche Myhre har nemlig bedt seg fritatt, skriver NRK.no.

- Jeg er lei meg for at jeg ikke kan delta i "Siste sjansen", men er imidlertid svært imponert over alle de unge nye talentene jeg så, og ønsker dem lykke til, sier Myhre til nettstedet.

I "Sistesjansen" skal to og to låter konkurrere mot hverandre i et såkalt "cupoppgjør". Til slutt står to vinnere igjen, som begge går videre til finalen i Oslo Spektrum 21. februar.

Men det hele går altså av stabelen uten Wenche Myhre på scenen. Før jul avtalte den erfarne sangeren med NRK at hun ikke kunne delta hvis det ble aktuelt, ettersom hun har en opptreden i Portugal den samme helgen.

- Vi er stolte over at Wenche Myhre var med i årets Melodi Grand Prix. Vi fikk dermed også en fin anledning til å hylle henne i pausenummeret, sier prosjektleder Stian Malme i NRK.  

De to siste plassene i "Sistesjansen" velges ut på to måter. En plass går til det bidraget som fikk flest stemmer av de gjenværende bidragene fra alle delfinalene, og et bidrag velges gjennom en nettavstemning på VG Nett.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: 40 år mellom favorittene