Wenche Myhres sterkeste juleminne

Den folkekjære artisten glemmer aldri barndommens julemagi.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den populære sangstjernen Wenche Myhre (68) har turnert rundt om i Norge med showet «Wenches jul» i desember.

68-åringen har et nært forhold til julehøytiden, men de sterkeste juleminnene har hun fra oppveksten på Kjelsås og Grefsen.

- Vi var i Grefsen kirke med far hver julaften. Vi hadde rundt en halvtime å gå hver vei, og det luktet ribbe og deilig julemat, og det snødde. Det var spesielt, sier Wenche til Seoghør.no.

Lar svigerdøtrene bake

I år har ikke den travle artisten fått tid til å bake julekaker selv, men hun har tidligere uttalt til Seoghør.no at hun lar svigerdøtrene stå for kakene.

- Nå er jeg jo så heldig å ha svigerdøtre som tar den tradisjonen videre. Så nå får jeg lov å lukte på julehuset, og så er jeg ute og synger i stedet for å bake

Spiller med kjæresten

Wenche er kjæreste med Anders Eljas (62), og i november var paret på turne sammen med showet «En aften med Wenche og Anders». Anders har også vært dirigent for Wenche og Det Norske Blåseensemble i «Wenches jul».

- Vi utfyller hverandre utrolig bra. Vi er en forlengelse musikalsk også, på alle måter. Jeg falt bare for hele Anders. Han er musikalsk og godhjertet, og nå har vi fått være sammen i 15 år, sa Wenche Myhre til Seoghør.no i august.

Deltar i «Hver gang vi møtes»

HVER GANG VI MØTES: Sammen med denne gjengen skal Wenche Myhre delta i TV 2s «Hver gang vi møtes» til våren.
HVER GANG VI MØTES: Sammen med denne gjengen skal Wenche Myhre delta i TV 2s «Hver gang vi møtes» til våren. Vis mer

I januar er artisten aktuell i programmet «Hver gang vi møtes» på TV 2. De andre deltagerne er Admiral P (33), Unni Wilhelmsen (44), Jørn Hoel (58), Ravi (39), Eva Weel Skram (29) og Henning Kvitnes (57).

LES OGSÅ: - Vi utfyller hverandre utrolig bra

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer