Wenche Myhres hemmelige ribbetriks

Den folkekjære artisten røper hvordan hun får svoren sprø.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I hele desember har artist Wenche Myhre (68) og Det Norske Blåseensemble skapt julestemning med forestillingen «Wenches jul». 

Den spreke 68-åringen har tidligere avslørt at det ikke blir julebakst på henne i år. Men når det kommer til julemiddagen er det Wenche som er sjefen på kjøkkenet.

- Min juleferie starter på julaften. Jeg bruker alltid å lage julematen. Ribben slipper jeg ikke. Jeg er ganske flink til det, sier Wenche til Seoghør.no.

Står på alle fire

Den populære artisten avslører at ingenting er overlatt til tilfeldighetene under kokkeleringen.

- Jeg legger den med svoren ned i begynnelsen. Så stekes den lenge, og de siste minuttene når jeg skal ha svoren, så setter jeg på grill. Jeg står på alle fire foran ovnen og ser hvordan svoren blir sprø, så tar jeg den akkurat.

Turnerer med kjæresten

Wenche er kjæreste med Anders Eljas (62), og i november var paret på turne sammen med showet «En aften med Wenche og Anders». Anders har også vært dirigent for Wenche og Det Norske Blåseensemble i «Wenches jul».

TALENTFULL DUO: Wenche Myhre og kjæresten Anders Eljas fotografert i forbindelse med konserten «En aften med Wenche og Anders» i Hamar kulturhus i november.  Foto: Geir Egil Skog
TALENTFULL DUO: Wenche Myhre og kjæresten Anders Eljas fotografert i forbindelse med konserten «En aften med Wenche og Anders» i Hamar kulturhus i november. Foto: Geir Egil Skog Vis mer

- Vi utfyller hverandre utrolig bra. Vi er en forlengelse musikalsk også, på alle måter. Jeg falt bare for hele Anders. Han er musikalsk og godhjertet, og nå har vi fått være sammen i 15 år, sa Wenche Myhre til Seoghør.no i august.

Deltar i «Hver gang vi møtes»

I januar er artisten aktuell i programmet «Hver gang vi møtes» på TV 2.

– Jeg liker programmet veldig godt, og det skal bli utrolig spennende å få møte flotte kollegaer på denne måten, og få sette meg inn i de andres liv og karrierer, har Myhre uttalt i en pressemelding tidligere i år.

De andre deltagerne er Admiral P (33), Unni Wilhelmsen (44), Jørn Hoel (58), Ravi (39), Eva Weel Skram (29) og Henning Kvitnes (57).

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer