Wenche Myhre med eksklusiv konsert for Se og Hørs lesere!

Wenche, storbandet og kjæresten - kapellmester Anders Eljas (61) - er klar for å underholde Se og Hørs lesere med at av Norges mest forrykende show.

SYDEN-KLAR: Wenche Myhre gleder seg stort til å holde to eksklusive konserter for Se og Hørs lesere på Gran Canaria 14. og 15. november.
SYDEN-KLAR: Wenche Myhre gleder seg stort til å holde to eksklusive konserter for Se og Hørs lesere på Gran Canaria 14. og 15. november. Vis mer

SEOGHØR.NO: 2013 ble et meget begivenhetsrikt år for Wenche Myhre - med bokutgivelse, show og turné landet rundt. Den spreke artisten, som framførte landeplagen «når jeg blir 66» for første gang for over 30 år siden, måtte naturligvis markere 66-årsdagen sin på en forrykende måte.

Hun lagde like godt et eget show, «66», som har møtt stormende applaus landet over - og som endte i ekstraforestillinger til langt ute i 2014. Og nå tar hun det med ut av Norge, nærmere bestemt til Gran Canaria.

14. og 15. november har du sjansen til å oppleve den levende legenden i to eksklusive konserter på fantastiske Expo Meloneras Maspalomas, sammen med et et orkester ledet av kjæresten Anders.

- Det har vært et lite eventyr å reise rundt med dette showet og møte så mange fantastiske mennesker. Nå gleder jeg meg stort til to nye forestillinger i varmere strøk midt i november, sier en sprudlende Wenche.

Begge konsertene begynner kl 19.00. og du kan kjøpe to type billetter: Vanlig konsertbillett til 450 kroner, eller en VIP-billett til 850 kroner. Med VIP billett får du et glass sprudlende drikke, men enda viktigere: Du får møte Wenche personlig!

Billetter kan du bestille her


Aller Travel arrangerer også en egen Wenche Myhre tur til Gran Canaria med konsertbilletter.

Sjekk dette nærmere på www.allertravel.no


Aller Travel er en del av Aller-konsernet, som også Se og Hør er en del av.