Wenche Foss angret på én ting før hun døde

- Jeg skulle vært mer mamma for Fabian.

- LÆR AV MIN FEIL: Wenche Foss ber oss huske at tiden med barna våre, den får vi aldri igjen. Foto: Stella Pictures
- LÆR AV MIN FEIL: Wenche Foss ber oss huske at tiden med barna våre, den får vi aldri igjen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I kommende ukes nummer av familiemagasinet Hjemmet forteller en åpenhjertig Wenche Foss om livet og døden. Intervjuet er et avskjedsintervju til Hjemmets lesere, fra den folkekjære divaen som gikk bort mandag 28. mars.

Wenche Foss ble 93 år og har opplevd enormt mye. Men det var bare én ting hun angret på.

- Det eneste jeg hadde gjort annerledes om jeg hadde fått gått runden om igjen på jorden, er årene som småbarnsmor. Jeg skulle prioritert å være mer mamma for Fabian. Hvis andre kan lære av min historie, er det kanskje en mening med den også.

- Glem ikke at du aldri får årene med barnet ditt om igjen, sier Wenche Foss i intervjuet.

Mening var i det hele tatt selve nøkkelordet da Wenche Foss skulle oppsummere livet sitt.

- Jeg fikk et mongoloid barn fordi det var min oppgave å vise verden hvilken gave det er å bli forelder til en som er annerledes. Da jeg fikk kreft, skulle jeg fjerne tabuer, sier hun.

Wenche Foss hadde i tillegg til sønnen Fabian også sønnen Tommeliten, som hadde Downs syndrom og bare ble fire år gammel.

Hun omtaler i intervjuet med Hjemmet de fire årene på femtitallet, med begge guttene små, som den lykkeligste tiden i hennes liv.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nekter å beklage Wenche Foss-uttalelse


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer