Wedvik gravlagt i Skien

Stort oppmøte i Liv Marit Wedviks begravelse. Mange stod utenfor kirken og fulgte med på storskjerm.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag ettermiddag ble countrysangeren Liv Marit Wedvik gravlagt i Skien. Seremonien fant sted i Gjerpen kirke, som har plass til 550 personer.

BILDEMONTASJE: En skjerm ved siden av kisten viser en bildemontasje. Et stort antall blomsterdekorasjoner pryder Gjerpen kirke. Foto: NTB scanpix
BILDEMONTASJE: En skjerm ved siden av kisten viser en bildemontasje. Et stort antall blomsterdekorasjoner pryder Gjerpen kirke. Foto: NTB scanpix Vis mer
DØD: Liv Marit Wedvik døde i en drukningsulykke natt til pinseaften i Risør. Foto: Thomas Horni, Seoghør.no
DØD: Liv Marit Wedvik døde i en drukningsulykke natt til pinseaften i Risør. Foto: Thomas Horni, Seoghør.no Vis mer
MINNEHEFTET: Slik ser heftet som deles ut til de fremmøtte ut. Foto: NTB scanpix
MINNEHEFTET: Slik ser heftet som deles ut til de fremmøtte ut. Foto: NTB scanpix Vis mer
STORSKJER: Utenfor kirken er det plassert en storskjerm, slik at de som ikke får plass også kan få med seg seremonien. Foto: NTB scanpix
STORSKJER: Utenfor kirken er det plassert en storskjerm, slik at de som ikke får plass også kan få med seg seremonien. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sangerens familie tok på forhånd høyde for at mange flere ønsket å få med seg begravelsen. Derfor var det satt opp storskjermer utenfor kirken.

Og det var mange som var til stede i Gjerpen kirke tirsdag. Både familie, venner og bekjente tok et siste farvel med artisten, og kirken var i ferd med å fylle seg allerede en drøy time før seremonien startet klokken 13.

Klokken 12.30 var alle plassene i kirken tatt.

Wedvik døde natt til pinseaften i en drukningsulykke i Risør. Hun ble liggende med hodet under vann, etter at hun satte seg fast i bryggen.

Saken fortsetter under bildet.


I begravelsen fremførte Endre Christensen og Lars Aas Hansen, som spilte i bandet til Wedvik, en låt. Familiemedlemmer holdt tale, ifølge VG, og det ble vist en bildemontasje på storskjermen.

Wedvik ble 45 år. Hun etterlot seg ektemannen Kjetil Bergan. Hun har også to døtre fra et tidligere forhold.

Saken fortsetter under bildet.


Etter dødsfallet tok flere kjendiser til sosiale medier for å minne den populære artisten.

«Kvil i fred, vakre fine deg», skrev Tone Damli.

«Et nydelig menneske er borte. Dette var forferdelig trist. Våre tanker går til de som sitter igjen med savnet», skrev Mia Gundersen på vegne av seg selv og ektemannen Marcel Leliënhof.

«Det er dessverre sant. Du vil bli dypt savnet. Takk for smilene og samtalene for noen år siden. Hvil i fred», skrev TV-profil Hedda Kise.


LES OGSÅ: Slik minnes kjendisene Wedvik

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer