Wayne Rooney og kona avslørte babynyhet

Hat-trick på hjemmebane for fotballstjernen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2010 var Wayne Rooney (29) i hardt værda det kom frem at han skulle ha vært utro mot sin gravide kone Coleen.

Den prostituerte ungjenta Jennifer Thompson (21) hevdet at hun hadde sex med fotballstjernen hele syv ganger på fire måneder.

Den gang hadde det profilerte paret vært kjærester i seks år og gift i to.

Utroskapen ble aldri bekreftet eller avkreftet, men dersom ryktene var sanne, er det tydelig at Coleen bestemte seg for å tilgi ektemannen.

Venter barn nummer tre

I dag er de fortsatt sammen og ser ut til være lykkeligere enn noensinne – i går kunne til og med brunetten avsløre at de venter sitt tredje barn!

«Baby nummer tre er på vei... Januar! Vi er så glade og spente», skrev hun på Twitter.

Kort tid etter fulgte også Wayne opp med en melding om graviditeten på sin konto. «Kjempelykkelig for at vårt tredje barn er på vei», delte Manchester United-spilleren.

Se video fra Rooney-familiens ferie på Barbados øverst i artikkelen!

Siden nyheten kom har gratulasjonene strømmet inn fra både venner, bekjente og fans, og for få timer siden tok Coleen seg tid til å takke for lykkeønskningene.

«Tusen takk for alle de fantastiske meldingene deres», skrev den kommende tre barns-moren.

Fra før av Wayne og Coleen sønnene Kai (5) og Klay (2) sammen.

VENTER BARN NUMMER TRE: I går avslørte Wayne Rooney og kona Coleen at de venter sitt tredje barn i januar 2016. Foto: Scanpix
VENTER BARN NUMMER TRE: I går avslørte Wayne Rooney og kona Coleen at de venter sitt tredje barn i januar 2016. Foto: Scanpix Vis mer

Familien er nå tilbake i Manchester hvor Wayne lader opp til en ny fotballsesong, etter en felles ferie til Barbados.


LES OGSÅ: Satte ny rekord i bagasje på ferie alene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer