Wayne og Coleen Rooney:

Wayne Rooney observert med mystisk brunette

Fotballstjernens kone gikk uten giftering kort tid etter.

LANGT FORHOLD: Wayne og Coleen Roney giftet seg i 2008, og har vært gjennom en rekke opp- og nedturer. Foto: NTB Scanpix
LANGT FORHOLD: Wayne og Coleen Roney giftet seg i 2008, og har vært gjennom en rekke opp- og nedturer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fotballspiller Wayne Rooney (33) giftet seg med Coleen Rooney (33) i 2008, og siden den gang har det stormet med overskrifter rundt den profilerte, engelske fotballstjernen og kona hans.

I september 2017 skapte han oppstyr da han ble arrestert for fyllekjøring. Den gang var han i selskap av Laura Simpson, en kvinne som han hadde vært på en bar sammen med hele kvelden før hendelsen fant sted.

Etter ektemannens fyllekjøring valgte kona Coleen å ta av seg gifteringen, men i senere tid tok hun den på igjen.

Tidligere har stjernen også stått midt oppi en utroskapsskandale, hvor prostituerte Jennifer Thompson (30) sto fram i 2010 og sa hun hadde hatt sex med stjernen. Noen få dager etter dette fortalte Helen Wood (32) det samme.

Sett med brunette

Selv om Wayne og Coleen har hatt en trøblete tid etter de giftet seg, har hun stått i det og tilgitt Wayne gang etter gang. Nå ser det ut til at ekteskapet nok en gang henger i en tynn tråd, melder The Sun og Mirror.

Nylig ble Wayne observert gå inn i en heis med en ukjent brunette etter en natt på byen i Vancouver med lagkameratene fra D.C. United, som holder til i Washington D.C.

Coleen var på dette tidspunktet hjemme i England på besøk hos familie, og ble kort tid etter observert på handletur uten gifteringen.

Gråt på flyplassen

Få timer etter at bildene av Wayne og den mystiske brunetten kom ut, ble fotballfruen sett hulkende i telefonen på en flyplass. Hun skal da angivelig ha vært på vei til USA for å konfrontere ektemannen sin.

Hun skal, ifølge The Sun, ha beordret Wayne i telefonen om å komme hjem med én gang.

Ifølge kilder som har snakket med tabloidavisen, ønsker hun også at Wayne avslutter kontrakten med det amerikanske fotballaget umiddelbart og flytter hjem til England med familien igjen, til tross for at kontrakten ender allerede i oktober.

BRUDD PÅ TILLIT: Coleen har tilgitt Wayne en rekke ganger til tross for tillitsbrudd. Her er ekteparet med sine fire barn. Foto: NTB Scanpix
BRUDD PÅ TILLIT: Coleen har tilgitt Wayne en rekke ganger til tross for tillitsbrudd. Her er ekteparet med sine fire barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere i sommer skrev The Sun at Coleen hadde forlatt Washington D.C. sammen med barna for å tilbringe tid hjemme i Storbritannia.

I skrivende stund har ikke Rooney-paret uttalt seg om saken.

Rasende

Den tidligere nevnte fyllekjøringsskandalen, der Wayne først skal ha festet, kysset og kost med 29-årige Laura Simpson, skal ha gjort at Coleen nesten endte ekteskapet.

Etter fyllekjøringen i 2017 skal hun ha ringt kvinnen som satt sammen med Wayne i bilen og forlangt en forklaring.

- Hun spurte meg hva som hadde skjedd. Og hun virket ulykkelig over det faktum at vi forlot nattklubben sammen i en taxi for å komme til bilen min, har Laura uttalt, ifølge Daily Mail.

Coleen skal også ha tatt til tårene og skreket til ektemannen om hvordan han kunne utsette henne for noe slikt.

- Hvordan kan du gjøre dette mot meg mens jeg er gravid? Hvordan kunne du være så dum?, ropte hun, ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: - Jeg sviktet barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer