Wayne må si unnskyld til svigerfar etter utroskandalen

Og han har bedt Wayne Rooney om å aldri komme på besøk igjen...

STILLER KRAV: - Hun har sagt at dette er en av betingelsene for at de skal gå videre med ekteskapet, sier en venn av Coleen Rooney, som hevder at Wayne nå må si unnskyld til sine svigerforeldre. Foto: All Over Press
STILLER KRAV: - Hun har sagt at dette er en av betingelsene for at de skal gå videre med ekteskapet, sier en venn av Coleen Rooney, som hevder at Wayne nå må si unnskyld til sine svigerforeldre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: De siste ukene har vært alt annet enn oppløftende for fotballstjernen Wayne Rooney (24). Først sto prostituerte Jennifer Thompson (21) fram og sa hun hadde hatt sex med stjernen. Noen få dager etter fortalte Helen Wood (23) det samme.

Men på tross av dette, velger kona hans, Coleen Rooney (24), å ta den utro Manchester United-stjernen tilbake. Men bare på én betingelse, skriver The Sun. 

Coleen skal nemlig ha satt foten ned. Den vakre 24-åringen krever nå at ektemannen sier unnskyld til foreldrene hennes.

- Wayne har allerede fått møte vreden til sine egne foreldre. Nå er det tide å stå ansikt til ansikt med hennes. Hun har sagt at dette er en av betingelsene for at de skal gå videre med ekteskapet, sier en venn av Coleen til avisen.

Ifølge den ikke-navngitte vennen holder det ikke at Manchester United-spilleren gjør det enkelt og ringer Coleens foreldre. I løpet av uka må fotballstjernen oppsøke svigerforeldrenes hjem i Formby, Merseyside.

- Selv kunne han tenke seg å ringe dem, men Coleen insisterer på at han skal oppsøke dem og gjøre det, hevdes det.

Og det blir nok ikke enkelt, etter at Coleens far, Tony, tidligere har uttalt til The Sun at: 

- Han får aldri sette fot i dette huset igjen.

Fra før av er det kjent at Coleen likevel skal være klar for å ta tilbake Wayne, på «prøvetid». For det er nemlig ikke bare en beklagelse til foreldrene som må til for at ekteskapet skal kunne fortsette.

- Hun kommer til å gå ham flere regler han må følge. Uten dem kommer ikke ekteskapet deres til å fungere. Han kommer ikke til å få lov til å drikke sammen med sine lagkamerater. Hun forventer nå at Wayne skal begynne å oppføre seg som en far, har en kilde tidligere uttalt til News of the World.

Flere britiske aviser skriver at Rooney skal ha blitt kjent med at utroskap-avsløringene var på vei ut i avisene allerede i sommer, og det skal ha vært en av grunnene til hans middelmådige innsats i fotball-VM i Sør-Afrika.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Ny Rooney-elskerinne avslørt


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer