MER DAN BROWN:Tom Hanks skal nok en gang ha hovedrollen i en film basert på Dan Browns bøker, men hans motspiller Audrey Tautou fra "Da Vinci-koden" blir byttet ut.
MER DAN BROWN:Tom Hanks skal nok en gang ha hovedrollen i en film basert på Dan Browns bøker, men hans motspiller Audrey Tautou fra "Da Vinci-koden" blir byttet ut.Vis mer

Watts i Da Vinci-forløper

Den australske skjønnheten Naomi Watts er klar for "Engler og demoner".

SEHER.NO: "King Kong"-stjernen Naomi Watts (39) skal spille den kvinnelige hovedrollen i "Engler og demoner" - forløperen til Dan Browns suksessroman "Da Vinci-koden".

Den mannlige hovedrollen i den Ron Howard-regisserte filmen er det Tom Hanks (51) som har - akkurat som i "Da Vinci-koden" fra 2006.

Men til tross for stjernegalleriet går likevel ikke produksjonen som smurt. På grunn av manusforfatter-streiken i USA er innspillingen blitt utsatt til februar.

Ifølge Wenn er det Oscar-vinner Akiva Goldsman som står for manuset, og han er i streik sammen med resten av Writers Guild of America.

Premieredatoen er derfor flyttet fra slutten av 2008 til 2009, så Dan Brown-fans må derfor ta til takke med boken en stund til...