Watts i Da Vinci-forløper

Den australske skjønnheten Naomi Watts er klar for "Engler og demoner".

MER DAN BROWN:Tom Hanks skal nok en gang ha hovedrollen i en film basert på Dan Browns bøker, men hans motspiller Audrey Tautou fra "Da Vinci-koden" blir byttet ut.
MER DAN BROWN:Tom Hanks skal nok en gang ha hovedrollen i en film basert på Dan Browns bøker, men hans motspiller Audrey Tautou fra "Da Vinci-koden" blir byttet ut. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "King Kong"-stjernen Naomi Watts (39) skal spille den kvinnelige hovedrollen i "Engler og demoner" - forløperen til Dan Browns suksessroman "Da Vinci-koden".

Den mannlige hovedrollen i den Ron Howard-regisserte filmen er det Tom Hanks (51) som har - akkurat som i "Da Vinci-koden" fra 2006.

Men til tross for stjernegalleriet går likevel ikke produksjonen som smurt. På grunn av manusforfatter-streiken i USA er innspillingen blitt utsatt til februar.

Ifølge Wenn er det Oscar-vinner Akiva Goldsman som står for manuset, og han er i streik sammen med resten av Writers Guild of America.

Premieredatoen er derfor flyttet fra slutten av 2008 til 2009, så Dan Brown-fans må derfor ta til takke med boken en stund til...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer