KJØNNSSKIFTE: Annette Bening og Warren Beattys eldstedatter, Kathlyn (18), har nå bestemt seg for å bytte kjønn. 18-åringen har den siste tiden levd som mann og tatt navnet Stephen Ira. Her er hun sammen med mamma Annette på LAX flyplass i fjor somm Foto: wenn.com
KJØNNSSKIFTE: Annette Bening og Warren Beattys eldstedatter, Kathlyn (18), har nå bestemt seg for å bytte kjønn. 18-åringen har den siste tiden levd som mann og tatt navnet Stephen Ira. Her er hun sammen med mamma Annette på LAX flyplass i fjor somm Foto: wenn.com Vis mer

Warren Beattys datter bytter kjønn

Stjerneparet er knust over datterens avgjørelse.

SEHER.NO: I fjor sommer vekket det stor oppmerksomhet, da det ble kjent at Chers datter, Chastity Bono (40) hadde bestemt seg for å gjennomgå en kjønnsskifteoperasjon for å bli mann.

Nå er det imidlertid en annen kjendisdatter som har planlagt å gjøre det samme.

Ifølge Daily Mail skal nemlig stjerneparet Warren Beatty (73) og Annette Bening (52) eldstedatter - Kathlyn Beatty (18), ha bestemt seg for at også hun ønsker å gjennomgå et kjønnsskifte.

18-åringen har levd som mann de siste årene, også på universitetet, og kaller seg selv Stephen Ira.

Kathlyns ønske om å endre kjønn har imidlertid ikke falt i god jord hos skuespillerforeldrene. 

Kilder National Enquirer har snakket med kan avsløre at Beatty skal være helt knust over Kathlyns avgjørelse, mens kona Annette forsøker å støtte datteren, selv om hun synes situasjonen er fryktelig vanskelig. 

- Warren Beatty er helt ute av seg på grunn av denne situasjonen med datteren Kathlyn. Han vet han ikke kan hindre henne i å følge drømmen sin. Han og Annette forsøkte å hjelpe datteren da hun var yngre, men hun er nå fast bestemt på å gjennomgå en kjønnsskifteoperasjon, akkurat som Chastity Bono. Hun har gjentatte ganger fortalt foreldrene at den dagen hun fyller 18, så vil hun ta saken i egne hender, sier en kilde.

Chastity Bono gjennomgikk en rekke operasjoner fra 2008 til 2010 for å fullføre kjønnsskiftet, og 7. mai i år ble han offisielt erklært mann og tok navnet Chaz.

Chaz skal også ha fortalt foreldrene om kjønnsskifte-planene da han var 18, og har tidligere uttalt at moren, Cher, skal ha vært svært ukomfortabel med situasjonen.

I de senere år har imidlertid Cher lært seg å akseptere sønnens legning og ønsker, og har også blitt en forkjemper for de homofiles rettigheter.

Beatty og Bening, som møttes på settet til «Bugsy», giftet seg i 1992 og har fire barn sammen - Kathlyn (18), Benjamin (16), Isabel (13) og Ella (10).

Ifølge kilder skal Bening være fast bestemt på å støtte datteren gjennom denne tøffe prosessen, mens Beatty har tatt det hele langt tyngre.

Men selv om filmlegenden finner situasjonen «knusende», har han ingen planer om å vende datteren ryggen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Nå er hun ikke Chers datter lenger