BLE NEKTET OPERASJON: Det var mannen, Guy, som satte ned foten da Sossen Krogh ønsket å ta ansiktsoperasjon. Foto: Morten Eik, Se og Hør
BLE NEKTET OPERASJON: Det var mannen, Guy, som satte ned foten da Sossen Krogh ønsket å ta ansiktsoperasjon. Foto: Morten Eik, Se og HørVis mer

Vurderte ansiktsoperasjon

- Jeg tenkte å operere meg på halsen og kinnene.

SEHER.NO: Mandag kom boka "Ekte scenehjerter", hvor forfatter og journalist Stian Hjelvin Andersen har portrettert åtte av Norges mest kjente teaterpersonligheter over 60 år, og "Hotel Cæsar"-skuespiller Sossen Krogh (86) er én av dem.

Dagbladet har møtt den 86-åringen - som hevder hun ikke liker å bli kalt diva - og til avisen avslører hun blant annet at hun på et tidspunkt vurderte plastisk kirurgi.

- Jeg tenkte på å operere meg på halsen og kinnene. Men mannen min, Guy, satte ned foten. Han var så vant til å male meg, og ville ikke ha et nytt ansikt. Nå er han død, men det er for seint og fikse noe nå, sier Krogh.

Til Dagbladet forteller Krogh - sammen med skuespillerne Bente Børsum (75), Monna Tandberg (70) og Frøydis Armand (60) - også hvordan det var mer sexpress på jobben da de var unge.

- Jeg lå med teatersjefen min jeg, forteller Krogh til avisen.

86-åringen avslører også at hun ikke har noen planer om å legge bort rollen som Astrid Anker-Hansen i "Hotel Cæsar".

- Jeg skal spille i Hotel Cæsar bestandig. Eller så lenge de vil ha meg, Nå er jeg blitt en mester i rullestil, og kan runde de trangeste hjørner. jeg har definitivt et rullestoltalent.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Kjempetøft å spille med bulimi