ELSKER JOBBEN: Selv om været ikke har vært optimalt elsker Katrine Moholt å lede «Allsang på grensen». Her med gjesteprogramleder John Brungot i forrige uke.  Foto: Werner Juvik
ELSKER JOBBEN: Selv om været ikke har vært optimalt elsker Katrine Moholt å lede «Allsang på grensen». Her med gjesteprogramleder John Brungot i forrige uke. Foto: Werner JuvikVis mer

Vurderte aldri å si nei til «Allsang»

Høygravide Katrine Moholt jobber for fullt.

SEOGHØR.NO: Mange nordmenn tilbringer sommeren sammen med Katrine Moholt (39) og «Allsang på grensen». Den populære programlederen venter sitt tredje barn, men var aldri i tvil om at hun også i år ville lede TV2-programmet. 

- Jeg var aldri inne på tanken om å si nei til «Allsang på grensen». Så lenge formen er bra, så er det bare hyggelig å være på jobb. Jeg liker å jobbe, sier hun til Her og Nå. 

Men formen har ikke vært like god under hele svangerskapet. Moholt har tidligere avslørt at hun fikk diagnosen hyperemesis gravidarum, som gir ekstrem svangerskapskvalme, dehydrering og vekttap, tidlig i svangerskapet. 

- Jeg hadde ekstrem svangerskapskvalme, og lå i fire og en halv måned og kastet opp. Jeg har vært veldig sjuk, og det har vært veldig tøft. Det er bare tre prosent gravide som får denne diagnosen, har hun tidligere fortalt til Dagbladet. 

Under travle dager med TV-innspilling er Moholt påpasselig med å få nok hvile.

- Jeg vil ikke stresse. Jeg er flink til å ta vare på meg selv. Flink til å ta hensyn, for jeg trenger å hvile mer enn når det bare er meg, sier hun til Her og Nå.  

Kanskje blir også den vordende moren å se i «Skal vi danse» til høsten. Barnet er forventet til verden mellom august og september. Moholt og ektemannen Snorre Harstad (41) har fra før sønnen Markus (17) og datteren Evelina (13) 

LES OGSÅ: - Dette var veldig vått