Emma Watson:

Vurderte å trekke seg

Skuespillerne letter på sløret under Harry Potter-gjenforeningen «Return to Hogwarts».

TRIO: Fansen fulgte vennetrioen Hermine, Harry og Ronny gjennom åtte filmer. Foto: REUTERS/Lucas Jackson/File Photo/NTB
TRIO: Fansen fulgte vennetrioen Hermine, Harry og Ronny gjennom åtte filmer. Foto: REUTERS/Lucas Jackson/File Photo/NTB Vis mer
Publisert

«Harry Potter»-fans verden over har startet nedtellingen til 1.januar 2022. Da får vi nemlig et gjensyn med Daniel Radcliffe (32), Rupert Grint (33) og Emma Watson (31) i «Harry Potter»-feiringen «Return to Hogwarts».

Dette var første gang skuespillerne ble gjenforent siden siste film kom ut i 2011. Programmet rakk allerede å skape kaos på internett da det ble kjent at forfatteren bak bøkene, J.K Rowling, ikke ville delta på gjenforeningen.

HOVEDROLLENE: Emma Watson spilte skoleflinke Hermine, Rupert Grint spilte den klønete Ronny, mens Daniel Radcliffe hadde selveste tittelrollen. Foto: Alan Davidson/REX/Shutterstock/NTB
HOVEDROLLENE: Emma Watson spilte skoleflinke Hermine, Rupert Grint spilte den klønete Ronny, mens Daniel Radcliffe hadde selveste tittelrollen. Foto: Alan Davidson/REX/Shutterstock/NTB Vis mer

Så langt er det ikke oppgitt noen årsak til at Rowlings fravær, men forfatteren har de siste åra blitt anklaget for transfobiske uttalelser. Dette har også skapt splid med skuespillerne i filmen.

Men den velkjente trioen Watson, Radcliffe og Grint var på plass for å mimre tilbake til tida på settet til de populære filmene. Men det er når gjengen diskuterer «Harry Potter og føniksordenen» at regissør David Yates tenker tilbake på et minne som ikke er fullt så hyggelig.

Vurderte å trekke seg

For det var under den femte filmen regissøren fikk for øret at Watson, som spilte Hermine, var usikker på om hun ønsket å fortsette med filmserien. Det melder Independent.

- Folk glemmer definitivt hva hun tok på seg og hvor grasiøst hun faktisk håndterte det, sier Tom Felton (34), som spilte Drako Malfang, Harrys erkefiende og skolebølle.

ENSOM: Til tross for ensomheten valgte Watson å bli i rollen som Hermine Grang. Her på premieren til "Harry Potter og føniksordenen" i 2007. Foto: Alan Davidson/REX/NTB
ENSOM: Til tross for ensomheten valgte Watson å bli i rollen som Hermine Grang. Her på premieren til "Harry Potter og føniksordenen" i 2007. Foto: Alan Davidson/REX/NTB Vis mer

For da Radcliffe, Grint og Felton hadde hverandre, var Watson både yngre og alene.

Watson bekrefter også at hun var ensom under filminnspillingen, og forteller at hun ble redd da berømmelsen nådde et helt nytt nivå. Det var likevel én faktor som spilte inn på Watsons avgjørelse om å bli værende.

- Fansen ønsket genuint at du skulle lykkes. Og vi støttet hverandre. Hvor fint er ikke det?

Romanser på settet

Radcliffe var bare elleve år da vi fikk se han som den unge trollmannen for første gang i 2001. Innspillingen av de totalt åtte filmene varte frem til 2011, og dermed vokste Radcliffe opp på «Harry Potter»-settet. Det innebar flere milepæler, ifølge Reuters.

MISFORSTÅELSE: Harry Potter-skuespiller Daniel Radcliffe forteller om en hendelse hvor en fremmed mann trodde at han var en uteligger. Vis mer

- Hver eneste del av livet mitt er koblet til Potter og Leavesden. Mitt første kyss var med noen der, mine første kjærester var der. Alt springer ut fra «Harry Potter»-settet på et vis, forteller 32-åringen.

Radcliffe skulle likevel finne kjærligheten på et annet filmsett. Det var under innspillingen av «Kill Your Darlings» at briten møtte kjæresten Erin Darke (37), som han i år kan feire ti år sammen med.

LES OGSÅ: Emma Watson: - Det var en forferdelig tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer