«Jakten på kjærligheten»:

- Vurderte å trekke meg

Det oppstår et aldri så lite trekantdrama i «Jakten på kjærligheten».

SLITER: Hestebonden Ole-Johan Dyste fra «Jakten på kjærligheten» sliter med hva han skal gjøre med de to gjenværende frierne. Video: TV 2 Vis mer
Publisert

Hestebonden Ole-Johan Dyste (47) fra Østre-Toten er denne høsten en av deltakerne som jakter litt bonderomantikk i «Jakten på kjærligheten».

Datingprogrammet har imidlertid vært en følelsesmessig berg-og-dal-bane for den sindige totningen. For et par uker siden mottok han sjokkbeskjeden om at to av hans fire gjenværende friere ønsket å forlate gården.

- Det kom veldig overraskende på. Jeg ble litt satt ut, det var et sjokk, innrømmet Dyste overfor Se og Hør den gang.

Igjen på gården var Siw Monica Sandlie og Ellen Anita Midtgard, som hestebonden allerede da hadde fått et svært godt øye til. I mandagens episode innrømmer imidlertid 47-åringen til programleder Gunhild Dahlberg (46) at han faktisk er like betatt av begge kvinnene.

- Du kunne blitt sammen med begge?, spør en forvirret programleder, noe bonden bekrefter - til Dahlbergs store overraskelse.

TÅRER: Hestebonden Ole-Johan Dyste bryter sammen etter at frierne Anne og Hilde trekker seg fra programmet i kveldens episode av «Jakten på kjærligheten». Foto: TV2 Vis mer

Ga et løfte

Se og Hør slår på tråden til «Jakten»-bonden for å høre hvordan han opplevde situasjonen:

- Du kan tenke deg en situasjon hvor du 24 timer i døgnet i flere dager kun fokuserer på én ting, og det er å finne en kjæreste. Man blir hele tiden utfordret på sine egne og de andres følelser, og oppi det hele var jeg veldig opptatt av at alle skulle ha det ålreit og føle seg velkomne. Det er intenst, og man kommer såpass tett på hverandre, samtidig som jeg var fryktelig heldig og hadde to flotte damer hjemme hos meg - da er det ikke så vanskelig å bli betatt av dem begge, forklarer han.

Han bestemte seg for å fortelle Midtgard og Sandlie hva han følte, og selv om han grudde seg veldig, så sto han fast ved at både han og damene fortjente det.

- Jeg hadde gitt meg selv et løfte i forkant av innspillingen om at jeg skulle være ærlig om hva jeg følte, både overfor frierne og meg selv. Det er et ganske ekstremt opplegg og setting, og hvis den ikke var helt åpen og ærlig, så ville det blitt helt feil.

Han legger til at han visste det var en risiko bak det å fortelle frierne at han var like betatt av begge to, men at det var verdt det.

KYSSER: Det blir søt musikk mellom Jakten-bonden Sebastian Muth Johansen (28) og en av frierne mandag. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg angrer ikke i dag, slår han fast.

- Veldig betatt

I programmet ser man at Midtgard og Sandlie får sannheten servert, noe som fører til både tårer og tanker om å trekke seg.

- Gjennom «Gårdsuken»-innspillingen var det en berg-og-dal-bane av følelser som gikk ut over nattesøvnen og gjorde meg sliten. Jeg vurderte faktisk å trekke meg av hensyn til helsen min, forteller Midtgard, og fortsetter:

- Jeg var veldig betatt av Ole-Johan, og det var Siw også, så denne situasjonen var tøff. Men jeg satte pris på ærligheten, selv om det er vondt å vite at den du er betatt av liker deg, og samtidig føler det samme for en annen.

FRITTALENDE: «Jakten»-bonden Sebastian Muth Johansen er frittalende når han er på speed date. Video: TV 2 Vis mer

- Trekker seg tilbake

Sandlie på sin side innrømmer også at det var en vond beskjed å få:

- Det stakk jo litt da han sa det, men det var egentlig helt forventet. Ellen er en kjempeherlig dame som det ikke går an å ikke like, og jeg syntes de passet så godt sammen de også. Men man trekker seg tilbake litt automatisk - det tror jeg de fleste ville gjort.

Hun understreker at hun satte stor pris på at han var ærlig, men legger ikke skjul på at det var et par ganger hun vurderte å reise hjem.

- Tankene om å dra var til stede opptil flere ganger. Men jeg ville ikke ta valget for ham. Jeg hadde jo lyst til å bli bedre kjent med ham, men så blir man redd for å bli valgt bort.

Hva frierne faktisk ender opp med å gjøre og hvordan trekantdramaet utspiller seg, avsløres i kveldens episode av «Jakten på kjærligheten» på TV 2.

Begge frierne forteller imidlertid til Se og Hør at de har en god tone seg imellom, både da og nå.

LES OGSÅ: Avslører kjæreste: - Veldig forelsket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer