Vurderte å ta sitt eget liv

LeAnn Rimes innrømmer at hun var langt nede da det blåste som verst etter utroskapsskandalen.

VAR UTRO: Hollywood-paret Eddie Cibran og LeAnn Rimes innledet et forhold i 2009 mens de begge var gift på hver sin kant. Foto: All Over Press
VAR UTRO: Hollywood-paret Eddie Cibran og LeAnn Rimes innledet et forhold i 2009 mens de begge var gift på hver sin kant. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Country-stjernen LeAnn Rimes (30) og Eddie Cibrian (39) skapte store overskrifter da de i 2009 forlot sine respektive ektefeller, etter å ha falt for hverandre under innspillingen av filmen «Northern Lights».

Kritikken ble etterhvert så nådeløs at LeAnn sjekket inn på et rehabiliteringsenter for å få kvitte seg med angst og stress etter den pågående kritikken om affæren.

I et intervju med Entertainment Tonight onsdag åpnet Rimes seg til programlederen Nancy O'Dell om utroskapen. På spørsmål om hun noen gang vurderte å gjøre slutt på det hele da det stormet som verst, svarte hun:

- Selvfølgelig. Det tror jeg alle ville ha gjort. Jeg tror enhver smart person vet at man kan bli så trist og nedfor. Jeg fryktet at det kunne være en mulighet, men jeg ville aldri gjennomført det.

Rimes, som giftet seg med Cibrian i 2011, snakket også om frykten for at ektemannen ville være utro mot henne slik han var mot sin ekskone Brandi Glanville (40), kjent fra The Real Housewives Of Beverly Hills.

- Alle vil tro jeg lyver hvis jeg sa at jeg aldri har tenkt på det, og ja, det stemmer. Jeg har vært redd for det noen ganger. Men han har også vært redd for at jeg skal være utro mot han.

- Jeg tror vi har vært veldig åpne og ærlige med hverandre, og samtalene vi har hatt om dette har fått meg til å forstå hvor mye han faktisk bryr seg om meg og om å være trofast mot meg - på samme måte som jeg føler det for ham.LES OGSÅ: - Jeg får lyst til å kaste opp i munnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer