Vurderte å ta sitt eget liv

- Jeg var helt tom som menneske, forteller TVNorge-stjernen.

MOBBET: Ola Conny Wallgren (t.h) ble i barndommen mobbet på skolen. Her avbildet sammen med turkamerat og kollega Morgan Karlsson. Foto: TVNorge / Kanal 5
MOBBET: Ola Conny Wallgren (t.h) ble i barndommen mobbet på skolen. Her avbildet sammen med turkamerat og kollega Morgan Karlsson. Foto: TVNorge / Kanal 5 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Ola-Conny Wallgren (49), kjent fra TVNorge-serien «Morgan og Ola-Conny i USA», har den siste tiden kunne nyte stor suksess på TV-skjermen. 

Den folkekjære TV-stjernen ble først kjent gjennom TV-serien «Ullared», før han og kollegaen Morgan Karlsson (40) fikk sin egen serie.

Men livet har ikke alltid vært en dans på roser for den populære realitystjernen. 

For bare noen år siden var livet mørkt. På samme tid som han gikke gjennom en følelsesmessig skilsmisse, brant barndomshjemmet hans ned. Senere mistet Ola-Conny faren. Det holdt på å ta knekken på TV-stjernen.

- Det var veldig tungt. Jeg hadde ingen livsgnist igjen. Jeg var helt tom som menneske og tenkte: «Skal jeg virkelig leve på denne måten?», forteller Ola-Conny til Expressen.

Etter den tøffe skilsmissen forsvant vennene en etter en. Men aller verst var det likevel etter TV-debuten. Fra å ha blitt mobbet på skolen, var det som om utfrysningen kom tilbake. Stillheten ble våpenet.

- De sa: «Du har dummet deg ut!». I dag hverken snakker de eller hilser på meg hvis vi sees. Det har vært utrolig tøft. Til slutt tenker man jo: «Skal jeg ta ta selvmord eller skal jeg leve?», forteller Ola-Conny.

Nå smiler derimot livet til Wallgren. Både profesjonellt og privat. Ola-Conny er aktuell med nok en sesong av både «Ullared» og «Morgan og Ola-Conny: En sterk reise», samtidig som han har funnet lykken med en ti år yngre kvinne.

- Livet leker. Jeg ble forelsket for noen måneder siden og trives med jobbene mine, sier Wallgren til avisen. 

«Ullared» ser du på TVNorge kl. 20.30. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!


LES OGSÅ:   TVNorge-stjerne tatt for doping

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer