Vurderte å ta sitt eget liv etter skilsmissen

Katy Perry knakk fullstendig sammen etter bruddet med Russell Brand.

TIDEN LEGER ALLE SÅR: Katy Perry var knust etter at forholdet til den britiske komikeren Russell Brand tok slutt. Foto: All Over Press
TIDEN LEGER ALLE SÅR: Katy Perry var knust etter at forholdet til den britiske komikeren Russell Brand tok slutt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter kun 15 måneder måneder som ektepar søkte Russell Brand (38) om skilsmisse fra popstjernen Katy Perry (28) i desember 2011.

«Roar»-sangeren har tidligere sagt at hun kjempet for å redde forholdet, og at hun følte seg dårlig behandlet av Brand som nektet å besøke henne mens hun var på verdensturné.

Nå avslører hun at bruddet gikk så hardt inn på henne at hun vurderte å gjøre slutt på det hele. I sin kommende låt «By the Grace of God» gir hun uttrykk for sine suicidale tanker, forteller Perry selv i et intervju med bladet Billboard, ifølge UsWeekly.com.

- Sangen er bevis på hvor tøft jeg virkelig hadde det på et punkt. Jeg spurte meg selv; Vil jeg holde ut? Skal jeg fortsette å leve?

- Alle sangene mine er virkelige hendelser. Jeg klarer bare å skrive selvopplevde ting. Jeg putter alt bevismateriale i musikken og forteller fansen min at hvis de ønsker å vite sannheten, så er det bare å lytte til låtene, sier hun.

Siden i fjor sommer har Perry hatt et av-og-på forhold til skjørtejegeren John Mayer (35), og kjekkasen skal allerede ha fridd til henne.

LES OGSÅ: - Vi er i ekstase

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer