TUNG TID: Maria Mena hadde en mørke periode, men ser nå positivt på livet og er klar med ny plate. Foto: SCANPIX
TUNG TID: Maria Mena hadde en mørke periode, men ser nå positivt på livet og er klar med ny plate. Foto: SCANPIX Vis mer

Vurderte å slutte som artist

Maria Mena var langt nede før hun skrev seg ut av krisen.

SEHER.NO: Det var i lang tid stille rundt popstjernen Maria Mena (22), men for et par uker siden ble det klart at ungjenta kommer med ny singel og plate.

Den nye plata, "Cause and Effect", kommer i september, og artisten lover at den blir mye mer enn halvbiografisk, og at arbeidet rundt plata er det mest ærlige og personlige hun har gjort.

- Dette er tusen ganger verre enn sist. Jeg har overgått meg selv, den er nesten for personlig, forteller Maria i dagens utgave av VG. 

Men artistlivet har ikke bare vært en dans på roser for 22-åringen.  Midt i sin største suksess sist vinter, orket ikke Maria mer.

- Jeg var så utrolig sliten! Jeg følte jeg sto på bar bakke, jeg var livredd. Jeg ba om fri, men fikk det ikke. Jeg fikk beskjed om å sette i gang arbeidet til en ny plate, men på det tidspunktet var jeg på reise to-tre ganger i uka. Jeg var utslitt, innrømmer Maria og legger til at hun ikke lever popstjerne-livet på grunn av fete middager og glamorøse kjoler.

- Min lidenskap ligger i låtskrivingen.

Maria mena skrev nylig under en fem år forlengelse av sin nåværende kontrakt med storselskapet Sony BMG.

LES OGSÅ: Maria Mena hengt ut på talkshow