Jennifer Aniston:

- Vurderte å legge opp

Jennifer Aniston har tvilt på om karrieren i Hollywood virkelig er noe for henne.

ÆRLIG: Jennifer Aniston har en imponerende karriere bak seg. 51-åringen innrømmer likevel at hun har tvilt på om hun skal fortsette som skuespiller. Foto: Christopher Polk / Shutterstock Editorial / NTB
ÆRLIG: Jennifer Aniston har en imponerende karriere bak seg. 51-åringen innrømmer likevel at hun har tvilt på om hun skal fortsette som skuespiller. Foto: Christopher Polk / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Jennifer Aniston (51) ble verdensberømt over natta for rollen som Rachel Green i komiserien «Friends». Komedien rullet over skjermene fra 1994 til 2004, og har bydd på mange minneverdige øyeblikk.

«Friends» ga helt klart Aniston en real kickstart på karrieren innen tv og film. Hun var bare 25 år gammel da hun kapret den berømte rollen, og siden den gang har skuespilleren vært å se i et drøss av kjente filmer og serier - senest i dramaserien «The Morning Show».

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

En imponerende karriere til tross - Aniston innrømmer nå i podkasten «Smartless» at hun har vurdert å legge skuespillerlivet i Hollywood på hylla.

For to år siden var 51-åringen farlig nær å slutte som skuespiller, røper hun.

- Jeg må si at det er noe jeg har tenkt på de siste to åra, noe jeg aldri har gjort før, sier stjerna i podkasten, gjengitt av ET Online.

Årsaken til at tankene kom opp, var at Aniston jobbet med et prosjekt som fikk henne til å vurdere om hun rett og slett skulle trekke seg tilbake for godt.

- Jeg tenkte slik: «Wow, det der sugde livet ut av meg. Jeg vet ikke om dette er det som interesserer meg», avslører hun videre.

ÅPENHJERTIG: Jennifer Aniston åpner opp som aldri før om trykket som har vært rundt henne de siste tiåra, og hvor vanskelig det har vært å alltid holde maska. Vis mer

Interiørdesigner

Heldigvis - vil nok fansen si - ble det bare med tanken. Kort tid senere dukket Aniston opp i rollen som tv-verten Alex Levy i nevnte «The Morning Show», som hadde premiere i 2019.

Jennifer Aniston har også klare tanker om hva hun ville ha drevet med dersom hun ikke hadde blitt skuespiller. 51-åringen har nemlig en stor interesse for interiør - så valget ville vært interiørdesigner.

- Interiørdesign, sannsynligvis. Jeg elsker det. Det er da jeg er lykkelig. Det er virkelig et lykkelig sted for meg, innrømmer den rutinerte skuespilleren.

Aniston gjør til stadighet intervjuer med pressen, og det er ingen tvil om at hun fortsatt lever på «Friends»-suksessen, til tross for at siste episode ble sendt for 16 år siden. 51-åringen snakker ofte om livet under innspillingen - og fansen ser ut til å aldri gå lei av å høre historier fra settet.

VURDERTE PENSJON: Aniston innrømmer i en podkast at hun vurderte å pensjonere seg som skuespiller. Her er hun med skuespillerkollegaen Nicole Kidman. Foto: Colin Young-wolff / INVISION / NTB
VURDERTE PENSJON: Aniston innrømmer i en podkast at hun vurderte å pensjonere seg som skuespiller. Her er hun med skuespillerkollegaen Nicole Kidman. Foto: Colin Young-wolff / INVISION / NTB Vis mer

Under årets Emmy-utdeling tidligere i september, dukket stjerna opp med «Friends»-kollegene Courteney Cox (56) og Lisa Kudrow (57) på videolink. Emmy-verten Jimmy Kimmel (52) virket ganske overrasket over at de tre stjernene var sammen.

- Hei Jimmy, sa plutselig Cox, kjent som Monica i «Friends», før en overrasket Kimmel, spurte tilbake:

- Se på det. Courteney Cox. Courteney er hos deg?

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards natt til mandag. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

- Selvsagt er jeg det, vi bor sammen, svarte Cox, mens Aniston fulgte opp med:

- Eh, ja. Vi har bodd sammen siden 1994.

Dette var en klar referanse til den populære tv-serien, hvor Aniston og Cox bodde sammen i rollene som Rachel og Monica.

TÅREFULT: En tydelig rørt Jennifer Aniston var i det gavmilde hjørnet, da hun overrasket en familie som har hatt en tøff periode. Video: Kan ses på Viaplay. Vis mer

Gjenforent med Pitt

Tidligere denne måneden ble Aniston også gjenforent med eksmannen Brad Pitt (56) på skjermen - etter nesten tjue år. De var som kjent gift fra 2000 til 2005.

Gjenforeningen fant sted under en gjennomlesing av «Fast Times at Ridgemont High» som en del av Dane Cooks «Feelin'-A-Live»-veldedighet, som samler inn penger for organisasjonen CORE, hvor en rekke andre stjerner også deltok.

Navn som Julia Roberts, Morgan Freeman og Matthew McConaughey var også til stede, men ble satt i skyggen av Pitt og Aniston.

Under lesingen spilte Aniston rollen som Linda, mens eksmannen leste rollen som Brad. Dette sørget for at de to spilte flere scener sammen, blant annet hvor Anistons karakter sier følgende:

«Hei Brad. Du vet hvor søt jeg alltid syntes du var. Jeg synes du er så sexy. Vil du komme til meg?»

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Dette satt naturligvis følelsene i sving hos fansen, og ifølge utenlandske medier, blant andre New York Post, flørtet de to eksene åpenlyst med hverandre. Aniston omtalte også eksmannen som «honey», eller «kjære» på norsk.

LES OGSÅ: Derfor vekker bildet oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer