FOR PLASTISKKIRURGI: - Jeg håper at jeg ikke må det, men om jeg får en skavank, vil jeg få den fjernet, sier Natalie Portman i et intervju med V Magazine. Foto: AP
FOR PLASTISKKIRURGI: - Jeg håper at jeg ikke må det, men om jeg får en skavank, vil jeg få den fjernet, sier Natalie Portman i et intervju med V Magazine. Foto: APVis mer

Vurderer plastisk kirurgi

- Når en skuespillerinne blir 40, bli det virkelig, virkelig vanskelig for henne, sier Natalie Portman.

SEHER.NO: Filmskjønnhet Natalie Portman (28) - som nylig gikk ut og sammenlignet kjøtt med voldtekt - er kjent som en av Hollywoods mest glamourøse og elegante skuespillerinner, men vil likevel ikke nøle med å legge seg under kniven.

- Jeg håper at jeg ikke må det, men om jeg får en skavank, vil jeg få den fjernet, sier den vakre stjernen i et intervju med V Magazine.

Hun forteller at allerede nå, i en alder av 28, har hun startet å merke alderspresset i Hollywood.

- Jeg ser skuespillere, som var stjerner for fem år siden, og de er allerede på vei ut. Når en skuespillerinne blir 40, bli det virkelig, virkelig vanskelig for henne, sier Portman.

Hennes nyeste film "The Black Swan", som utgis i 2010, innholder en lesbisk scene mellom Natalie og "That 70's show"-stjernen Mila Kunis. Portman velger ofte kontroversielle filmroller, som stripper i "Closer", og frihetsforkjemper i "V for Vendetta".

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nakenhet er alltid et dilemma