Vurderer «Jakten» to år på rad

- Man skal ikke se bort ifra at jeg melder meg på igjen, mener den hjemsendte «Jakten»-frieren.

ÅPEN FOR NY «JAKTEN»: - Hvis jeg fortsatt er singel når den tid kommer, er det ikke umulig at jeg melder meg på neste år også. Det kan godt hende, det, sier Eskil Rammen Tangen til Seher.no. Foto: TV 2
ÅPEN FOR NY «JAKTEN»: - Hvis jeg fortsatt er singel når den tid kommer, er det ikke umulig at jeg melder meg på neste år også. Det kan godt hende, det, sier Eskil Rammen Tangen til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag røk Eskil Rammen Tangen hodestups ut av «Jakten på kjærligheten» da hans utvalgte bonde, Bente Fremo, valgte å reise på tur med Ragnar Alander.

Men Eskil har ikke gitt opp håpet om å finne kjærligheten av den grunn - selv om han fortsatt er singel.

- Jeg er fortsatt singel, ja, så «Jakten» er ikke helt over for min del. Så jeg skal prøve å finne meg en jente, det er greit å ha noen som passer på seg, sier han til Seher.no.

Dersom han derimot ikke klarer å finne kjærligheten med det første, har «Jakten»-frieren en liten plan B. Han utelukker nemlig ikke at han kan komme til å melde seg på en eventuell 2012-versjon av «Jakten på kjærligheten».
 
- Ja, hvis jeg fortsatt er singel når den tid kommer, er det ikke umulig at jeg melder meg på neste år også. Det kan godt hende, det. Hvis jeg er singel ved neste påmelding, skal man ikke se bort ifra at jeg melder meg på igjen, erkjenner han.

Tidligere denne uka uttalte Eskil til Seher.no at han trosset sin egen angst da han meldte seg på TV 2-programmet. 22-åringen har nemlig alltid slitt med sceneskrekk.

- Litt sterkere som person har jeg nok blitt. Det er jo mange som ser på dette, og jeg har alltid hatt angst for å stå foran store mengder med folk. Det er nok lettere for meg å stå på en scene nå enn hva det var før jeg ble med i programmet, sa han da.


Det faktum at han ble dumpet - på TV - av Bente Fremo tar han med fatning.

- Jeg respekterer avgjørelsen hennes, selv om det er litt skuffende. Jeg håpet jo på at det skulle bli meg og Bente. Men det får jeg ikke gjort noe med, det finnes flere fisker i havet sier man jo, uttalte Eskil Rammen Tangen tidligere denne uka.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Jakten»-frier ble mamma som 17-åring  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer