SKRIVER BOK: Dersom Kevin Federline velger å skrive bok om forholdet til Britney, forventes det å bli en av tidenes bestselgere i USA. Foto: All Over Press
SKRIVER BOK: Dersom Kevin Federline velger å skrive bok om forholdet til Britney, forventes det å bli en av tidenes bestselgere i USA. Foto: All Over PressVis mer

Vurderer Britney-bok

Et honorar på over 65 million kroner skal ha fristet Kevin Federline til å skrive bok om Britney Spears.

SEHER.NO: Mens skandale-Britney (26) har forårsaket både paraply-angrep, politiaksjoner og fått oppmerksomhet for sine nære forbindelser til paparazzifotografene, har eks-mannen Kevin Federline (29) lenge holdt en lav profil.

Men det kan det bli slutt på nå.

K-Fed - som på grunn av Britneys utsvevende liv for tiden har aleneansvaret for parets to sønner Sean Preston (2) og Jayden James (14 mnd) - skal nemlig ha fått en rekke tilbud om å skrive bok om forholdet til sin berømte eks-kone.

Ifølge den amerikanske forleggeren Ron Turner, vil forventningene om eksplosivt innhold føre til en intens budkrig om boka, som nærmest garantert vil bli en av årets bestselgere.

- Kevin ville få 65 millioner eller mer, sier han til Star ifølge Aftonbladet.

Og i tillegg til de mange presseoppslagene og rettsdokumentene som allerede dokumenterer Britneys ville liv, skal ikke eks-danseren Kevin mangle egen dynamitt heller.

- Han har i lang tid skrevet ned anekdoter om sitt kaotiske liv med Britney, sier en kilde i Federlines nærhet.

LES OGSÅ:  - Britney dumpet kjæresten