SPONSORAVTALE: Den norske skistjernens sponsor Coop er i tvil om de vil videreføre sponsoravtalen med Northug. Foto: Anders Martinsen
SPONSORAVTALE: Den norske skistjernens sponsor Coop er i tvil om de vil videreføre sponsoravtalen med Northug. Foto: Anders MartinsenVis mer

Vurderer å vrake Northug-reklame

En uke etter at Petter Northug spilte inn nye reklamefilmer for matvarekjeden Coop, er det usikkert om de noengang vil bli vist på TV.

SEOGHØR.NO: I slutten av april spilte Petter Northug (28) inn nye reklamefilmer for sin hovedsponsor Coop. På Coop Extra-butikken på Evja i Stjørdal, ble det rigget opp skjult kamera med Northug i hovedrollen.

- Etter det jeg har hørt skal filmene være klare for bruk i slutten av mai, sa butikksjef Frode Helsø til Stjørdalens blad etter innspillingen.

Etter helgens hendelse, hvor skistjernen krasjet bilen sin i påvirket tilstand og etterpå stakk fra ulykkestedet, er det usikkert om disse nye reklamefilmene vil bli vist på norske TV-skjermer.

Pressekontakt i Coop, Kristin Paus forteller til Seoghør.no at planen var at filmene skulle være klare før sommeren.

- Vil disse reklamefilmene noen gang bli vist?

- Det kan jeg ikke svare på nå, vi har ennå ikke tatt noen beslutning vedrørende vårt videre samarbeid med Petter Northug. Vi regner med å få samlet alle tråder innen en uke, sier hun.

Instagram-kontoen «SirkusNorthug» la ut bildet over for et døgn siden. Bildet er tatt fra innspillingen av de nye reklamefilmene. Under bildet sto det: «Sett i kassa på Coop».

Coop og de andre sponsorene har sittet i møter siden mandag morgen for å avgjøre et eventuelt videre samarbeid med skistjernen.

Ifølge VG har både Red Bull og Vi Menn gått ut og sagt at de vil fortsette deres samarbeid med Petter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

LES OGSÅ: - Det har vært et tøft døgn