SPONSORAVTALE: Den norske skistjernens sponsor Coop er i tvil om de vil videreføre sponsoravtalen med Northug. Foto: Anders Martinsen
SPONSORAVTALE: Den norske skistjernens sponsor Coop er i tvil om de vil videreføre sponsoravtalen med Northug. Foto: Anders MartinsenVis mer

Vurderer å vrake Northug-reklame

En uke etter at Petter Northug spilte inn nye reklamefilmer for matvarekjeden Coop, er det usikkert om de noengang vil bli vist på TV.

SEOGHØR.NO: I slutten av april spilte Petter Northug (28) inn nye reklamefilmer for sin hovedsponsor Coop. På Coop Extra-butikken på Evja i Stjørdal, ble det rigget opp skjult kamera med Northug i hovedrollen.

- Etter det jeg har hørt skal filmene være klare for bruk i slutten av mai, sa butikksjef Frode Helsø til Stjørdalens blad etter innspillingen.

Etter helgens hendelse, hvor skistjernen krasjet bilen sin i påvirket tilstand og etterpå stakk fra ulykkestedet, er det usikkert om disse nye reklamefilmene vil bli vist på norske TV-skjermer.

Pressekontakt i Coop, Kristin Paus forteller til Seoghør.no at planen var at filmene skulle være klare før sommeren.

- Vil disse reklamefilmene noen gang bli vist?

- Det kan jeg ikke svare på nå, vi har ennå ikke tatt noen beslutning vedrørende vårt videre samarbeid med Petter Northug. Vi regner med å få samlet alle tråder innen en uke, sier hun.

Instagram-kontoen «SirkusNorthug» la ut bildet over for et døgn siden. Bildet er tatt fra innspillingen av de nye reklamefilmene. Under bildet sto det: «Sett i kassa på Coop».

Coop og de andre sponsorene har sittet i møter siden mandag morgen for å avgjøre et eventuelt videre samarbeid med skistjernen.

Ifølge VG har både Red Bull og Vi Menn gått ut og sagt at de vil fortsette deres samarbeid med Petter.

LES OGSÅ: - Det har vært et tøft døgn