FERDIG?: For Lily Allens del, kan det nye albumet godt har vært det siste hun noen gang vil lage. Foto: AP/Scanpix
FERDIG?: For Lily Allens del, kan det nye albumet godt har vært det siste hun noen gang vil lage. Foto: AP/ScanpixVis mer

Vurderer å slutte med musikk

- Jeg vet ikke om jeg kommer til å lage et nytt album.

SEHER.NO: Den britiske pop-yndlingen Lily Allen (23) gjør det godt som artist for tiden. Hennes nye album "It's not me, it's you" debuterte blant de fem beste på den prestisjetunge Billboard-listen forrige uke, samtidig som hun topper single-lista i Storbritannia.

Men 23-åringen er slettes ikke sikker på om det er musikk hun vil drive med i fremtiden.

- Jeg lever for i dag. Jeg aner ikke hva jeg kommer til å gjøre i morgen, og jeg tenker aldri en uke eller en måned fremover i tid, sier hun ifølge MTV.

- I fremtiden har jeg en vag plan om å gifte meg og få barn. Jeg kan heller ikke fortelle deg om jeg kommer til å spille inn et nytt album, fordi jeg vet ikke om jeg trives med det jeg gjør om seks måneder.

Den unge popstjernen er kjent for å være svært frittalende, og oppfordret nylig foreldre om å be barna sine prøve narkotika, så de vet hvordan det virker.

Men man kan jo spørre seg: "Dersom hun ikke er fornøyd med å lage musikk, hvorfor ga hun da ut sitt nye album?".

- Det har vært tider der musikken ikke har gjort meg glad, stort sett når folk har vært virkelig slemme mot meg, eller når jeg blir fulgt nedover gata. Da jeg tok en pause mellom album nummer én og nummer to, og 30 menn fulgte etter meg hvor enn jeg gikk, tenkte jeg "til helvete med dette".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Feiret med lesbisk lapdance