<strong>FØLER SEG LURT:</strong> Skuespiller Per Christian Ellefsen forstår ikke den oppførselen produksjonsselskapet bak «Heder og Hammer» har utvist overfor ham - nå vurderer han å gå til sak. Her avbildet under Wenche Foss' bisettelse i Oslo Domkirke i april. Foto: Stella Pictures
FØLER SEG LURT: Skuespiller Per Christian Ellefsen forstår ikke den oppførselen produksjonsselskapet bak «Heder og Hammer» har utvist overfor ham - nå vurderer han å gå til sak. Her avbildet under Wenche Foss' bisettelse i Oslo Domkirke i april. Foto: Stella Pictures Vis mer

Vurderer å saksøke TV2-program

Per Christian Ellefsen føler seg lurt av produksjonsselskapet bak «Heder og Hammer».

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I vår ble det kjent at det er Katarina Flatland (21) som blir programleder for TV2s nye kjendiskonsept, «Heder og Hammer». Der skal norske kjendiser få besøk av TV2 - og et oppussingsteam, som skal «gjøre livet deres lysere» ved å renovere et rom hjemme hos dem.

Men den folkekjære skuespilleren Per Christian Ellefsen (57) kan skrive under på at produksjonsselskapet bak programkonseptet, Mediacircus, ikke akkurat har vært et lyspunkt i livet hans. «Elling»-stjernen føler seg nemlig lurt etter å ha blitt vraket som deltager i «Heder og Hammer», etter drøyt et halvt års forberedelser. Det skriver Se og Hør Weekend.

- Jeg har fått et par advokater av meg til å se på det, men jeg har ikke tatt stilling til om jeg vil gå til sak mot produksjonsselskapet, sier Ellefsen til Se og Hør.

Den kjente skuespilleren fikk først forespeilet at programmet ville ta hele oppussingsjobben på råloftet i huset hans på Grefsen, samt sørge for nye møbler til loftet. Ellefsen selv stod for byggesøknad og arkitekttegning av prosjektet, men dette var plutselig ikke nok for produksjonsselskapet, som ville at 57-åringen skulle gjøre unna grunnarbeidet også.

- Dette ville føre til en egenandel på cirka et par hundre tusen kroner for meg, men dette gikk jeg med på fordi jeg ville at programmet skulle komme på lufta, sier Ellefsen til Se og Hør om utgiftene til blant annet isolering og klargjøring av tak og vegger.

Ellefsen mener at han var åpen og samarbeidsvillig fra første stund, og føler derfor at han er blitt urettferdig behandlet av produksjonsselskapet. Mediacircus stoppet nemlig til slutt avtalen og opplyste at det ikke ville bli noe program.

- Jeg har full forståelse for at prosjekter av og til ikke kan gjennomføres, men de kunne i det minste gitt meg en unnskyldning, påpeker Ellefsen overfor Se og Hør.

For skuespilleren har i ettertid forsøk å kontakte selskapet via e-post, for å påpeke avtalebruddet og be om økonomisk kompensasjon, uten å få noe svar.

- Vi snakker med mange mennesker om muligheter og ikke alle får plass i det endelige programmet. Det er selvsagt dumt, men det er the name of the game, sier TV2s kommunikasjonssjef Aleksander Valestrand om saken til Se og Hør.

Mediacircus har bestemt seg for å la TV2 ta seg av all kommunikasjon vedrørende programmet, opplyser selskapets administrerende direktør Eldar Nakken til Se og Hør.

Les mer om hvordan Per Christian Ellefsen opplevde å bli dårlig behandlet av produksjonsselskapet i denne ukens Se og Hør Weekend.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er damene Clooney har dumpet   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer