INGEN KØDDER MED KANYE: Kanye West lar seg ikke true av noen og tenker på å publisere en erotisk hjemmevideo han selv og en tidligere flamme medvirker i for å få slutt på trusler om utpressing. Foto: All Over Press
INGEN KØDDER MED KANYE: Kanye West lar seg ikke true av noen og tenker på å publisere en erotisk hjemmevideo han selv og en tidligere flamme medvirker i for å få slutt på trusler om utpressing. Foto: All Over PressVis mer

Vurderer å publisere sin egen sexvideo

- Jeg gjør akkurat som jeg vil, når jeg vil og hvordan jeg vil, sier Kanye West om filmen.

SEOGHØR.NO: Før den nybakte pappaen Kanye West (36) ble sammen med Kim Kardashian (32), spilte han inn en sexvideo på et hotellrom med en foreløpig uidentifisert kvinne.

I fjor ble rapperen truet med at noen ville selge den pikante filmen til høystbydende, og i et intervju med W magazine avslører West at han vurderte og fremdeles vurderer å publisere innholdet selv, for å unngå flere trusler om utpressing.

- Jeg ser heller at folk har en hjemmelaget sexvideo fremfor noen av de paparazzi-bildene som blir publisert. Jeg filmet i det minste denne videoen selv, så den kan ikke skade meg på noen som helst måte hvis den kommer ut, sier han til bladet.

Selv om Kanye foreløpig har bestemt seg for å la være å publisere materialet, ser han ikke bort i fra at den vil bli sluppet en gang i fremtiden.

- Jeg gjør akkurat som jeg vil, når jeg vil og hvordan jeg vil, forteller han.

Kanye får forhåpentligvis støtte fra kjæresten Kim. I 2007 havnet nemlig en sexfilm av henne og ekskjæresten Ray J også på avveier.LES OGSÅ: Har Kanye fridd til Kim?