Vurderer å operere puppene

Men tv-stjernen nekter å la kjæresten betale.

VURDERER SILIKON: Ifølge Her og Nå vurderer Petter Pilgaards kjæreste, Mari Haugersveen, å operere inn silikon i brystene. Her er paret avbildet under lanseringen av tv-kanalen Bliss søndag.  Foto: Seher.no/ Kirby Ann Basken
VURDERER SILIKON: Ifølge Her og Nå vurderer Petter Pilgaards kjæreste, Mari Haugersveen, å operere inn silikon i brystene. Her er paret avbildet under lanseringen av tv-kanalen Bliss søndag. Foto: Seher.no/ Kirby Ann Basken Vis mer
SEHER.NO:  I tv-serien «Petter elsker Mari» på den nye TV 2-kanalen Bliss, får tv-seerne et innblikk i tidligere «Paradise Hotel»-vinner Petter Pilgaard (30) og kjæresten Mari Haugersveens (28) liv og forhold.

Allerede i første episode vekker Pilgaard oppsikt, når han kommer med en noe uheldig kommentar om kjærestens pupper, skriver Her og Nå. 

«Mari er vel den som har de minste puppene som har vært i dette studioet», sier realitystjernen.

Haugersveen var ikke spesielt fornøyd med uttalelsen, og i episoden sier hun «det tror jeg er noe av det styggeste noen har sagt til meg».

Nå vurderer den flotte 28-åringen å operere brystene. Men overfor Her og Nå avviser hun at det er kjærestens kommentar som er årsaken til det.

- Nei, hvis jeg skal operere inn silikonpupper, så skal det være for min egen del. Men jeg klarer ikke helt å bestemme meg. Jeg har jobbet som modell tidligere. Den gangen ville jeg av prinsipp ikke ha silikon, siden det var så vanlig blant de andre modellene, sier Haugersveen til ukebladet.

Ifølge Lillehammer-jenta synes hun det er finest med naturlige bryster, men har vurdert silikon etter at brystene hennes er blitt mindre med årene.

Haugersveen vil imidlertid ikke la kjæresten betale for en eventuell operasjon.

- Aldri! Det ville jeg ikke gjort. Ingen skal «eie» dem. Om jeg skal gjøre det, skal jeg betale for dem selv. Det ville blitt helt feil å la ham betale. Da kan han heller kjøpe sko og veske til meg, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er ikke slik jeg kjenner han