Katie Price:

Vurderer å operere brystene for niende gang

- Jeg er ikke avhengig, hevder hun.

VIL LEGGE SEG UNDER KNIVEN - IGJEN: TV-profil og tidligere glamourmodell Katie Price har innsett at brystene har blitt for store, og vurderer å legge inn mindre implantater. Foto: NTB scanpix
VIL LEGGE SEG UNDER KNIVEN - IGJEN: TV-profil og tidligere glamourmodell Katie Price har innsett at brystene har blitt for store, og vurderer å legge inn mindre implantater. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den britiske TV-profilen Katie Price (39), også kjent under glamourmodellnavnet Jordan, har operert brystene sine åtte ganger.

Dette har skjedd over en periode mellom 1998 og 2016.

Nå avslører hun at hun vurderer å legge seg under kniven nok en gang, denne gangen for å legge inn mindre brystimplantater.

- Brystene mine er så store akkurat nå, så jeg vurderer å gjøre dem mindre. Jeg bør egentlig bare la dem være. Når jeg først har operert brystene, ser jeg ned på dem også ser de ikke store ut, sier hun til The Sun, og legger til:

- Man blir alltid fortalt at man skal være fornuftig, men man blir vant til at de er så store, også krymper de. Folk kan godt si at jeg er avhengig, men jeg er ikke det, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

IKKE FORNØYD: Det er kun et år siden Katie Price opererte brystene sist, men allerede tenker hun på sin neste operasjon. Her avbildet i mai i år. Foto: NTB scanpix
IKKE FORNØYD: Det er kun et år siden Katie Price opererte brystene sist, men allerede tenker hun på sin neste operasjon. Her avbildet i mai i år. Foto: NTB scanpix Vis mer

Måtte hasteopereres

Katies seneste brystoperasjon ble utført i fjor, etter at hun året før måtte fjerne silikonimplantatene på grunn av en infeksjon.

Inngrepet den gang ble gjort bare tre måneder etter at hun fikk lagt inn nye implantater for syvende gang.

- Dette har vært temmelig traumatisk for Katie. Hun sier at hun sitter igjen med «hengende hundeører» og grusomme arr. Det er opprørende for henne, siden hun hadde vært igjennom mye smerte og var veldig opprømt over den nye bryststørrelsen sin, sa en venn av henne til The Sun i 2015.

Saken fortsetter under bildet.

Looking at this picture from the summer with Bunny makes me want to go on holiday 🌴☀️#family

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

Selv om modellen fikk mye skryt for sitt naturlige utseende, var hun langt ifra fornøyd selv. I fjor opererte hun seg derfor på nytt.

- Tenk deg at du hadde brystene mine, og så hadde ingenting. Det var veldig tøft følelsesmessig, sa hun i et intervju med bladet Fabulous.

«Nå er jeg frisk, og gleder meg over å ha fått flotte bryster igjen», skrev hun på sin Facebook etter inngrepet.

Saken fortsetter nedenfor.

Fersket ektemannen

Katie Price har vært utsatt for en rekke medieoppmerksomhet de siste ukene, etter at det ble kjent at hun og ektemannen Kieran Hayler (30) skal skilles.

Bruddet kommer i kjølvannet av at han skal ha vært utro en rekke ganger i løpet av deres fire år lange ekteskap.

Hayler har for øvrig tilstått å ha ligget med familiens 40 år gamle barnepike, Nikki Brown, fem ganger i løpet av en periode på seks måneder.

Det hele forklarte han med at han lider av sexavhengighet.

- Dette var ikke kjærlighet. Jeg likte ikke Nikki. Jeg er sexavhengig og trengte spenningen. Om barnepiken hadde vært 80 år, hadde jeg nok lurt henne til å ligge med meg også, sa han til The Sun tidligere denne måneden.

Katie Price skal ha oppdaget affæren mellom ektemannen og Brown etter å ha kommet over e-post-utveksling av intim karakter mellom dem.

- Han nektet først for det, da jeg konfronterte ham, selv om jeg fortalte at hun (barnepiken, journ.anm.) hadde erkjent det. Jeg gråt og hylte som en stukken gris - og spurte ham: «Hvordan kunne du gjøre dette mot meg igjen?»

Saken fortsetter nedenfor.

LA SEG FLAT: Kieran Hayler forklarer all utroskapen med at han er sexavhengig. Foto: NTB scanpix
LA SEG FLAT: Kieran Hayler forklarer all utroskapen med at han er sexavhengig. Foto: NTB scanpix Vis mer

Også mens Price var gravid med parets andre barn i 2014, innrømmet ektemannen å ha vært utro med konas venninne. Senere ble det kjent at han hadde hatt nok en affære med en annen kvinne.

Den gang tilga hun utroskapen, men nå kan det se ut til at hun har fått nok.

Katie og Kieran har sønnen to barn sammen, sønnen Jett (4) og datteren Bunny (3).

Price har også barna Harvey (15), Junior (12) og Princess (10) fra tidligere forhold. Hun har vært gift to ganger tidligere, først med sangeren Peter Andre (44) fra 2005 til 2009, og deretter med kampsportutøveren Alex Reid fra 2010 til 2012.

LES OGSÅ: Skilles ti måneder etter bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer