Katie Price:

Vurderer å operere brystene for niende gang

- Jeg er ikke avhengig, hevder hun.

VIL LEGGE SEG UNDER KNIVEN - IGJEN: TV-profil og tidligere glamourmodell Katie Price har innsett at brystene har blitt for store, og vurderer å legge inn mindre implantater. Foto: NTB scanpix
VIL LEGGE SEG UNDER KNIVEN - IGJEN: TV-profil og tidligere glamourmodell Katie Price har innsett at brystene har blitt for store, og vurderer å legge inn mindre implantater. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den britiske TV-profilen Katie Price (39), også kjent under glamourmodellnavnet Jordan, har operert brystene sine åtte ganger.

Dette har skjedd over en periode mellom 1998 og 2016.

Nå avslører hun at hun vurderer å legge seg under kniven nok en gang, denne gangen for å legge inn mindre brystimplantater.

- Brystene mine er så store akkurat nå, så jeg vurderer å gjøre dem mindre. Jeg bør egentlig bare la dem være. Når jeg først har operert brystene, ser jeg ned på dem også ser de ikke store ut, sier hun til The Sun, og legger til:

- Man blir alltid fortalt at man skal være fornuftig, men man blir vant til at de er så store, også krymper de. Folk kan godt si at jeg er avhengig, men jeg er ikke det, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Måtte hasteopereres

Katies seneste brystoperasjon ble utført i fjor, etter at hun året før måtte fjerne silikonimplantatene på grunn av en infeksjon.

Inngrepet den gang ble gjort bare tre måneder etter at hun fikk lagt inn nye implantater for syvende gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer