VURDERER Å SLUTTE: I et ferskt intervju avslører talkshowdronningen Ellen DeGeneres at hun vurderer å legge opp karrieren som talkshow-vertinne. Her sammen med kona Portia de Rossi. Foto: NTB Scanpix
VURDERER Å SLUTTE: I et ferskt intervju avslører talkshowdronningen Ellen DeGeneres at hun vurderer å legge opp karrieren som talkshow-vertinne. Her sammen med kona Portia de Rossi. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ellen DeGeneres:

Vurderer å legge ned talkshowet

- Hun blir sur hver gang broren min sier at jeg ikke kan gi meg, sier DeGeneres om kona.

Publisert

Gjennom 15 år har talkshowstjernen Ellen DeGeneres (60) sørget for god underholdning, latter, tårer og glede gjennom sitt populære talkshow «The Ellen DeGeneres Show».

Gjennom sine flere hundre episoder har 60-åringen fått store verdenskjente stjerner, som alt fra Jennifer Aniston (49), Kim Kardashian (38) og John Travolta (64), til å åpne opp om livene sine. Hun har også fått folk til å le med sine vitser om betente, politiske stormer som Donald Trump og Brexit, blant annet.

Nå ser det imidlertid ut til at 60-åringen har planer om å pensjonere talkshowet sitt.

Nylig signerte DeGeneres en ny kontrakt med Telepictures, som produserer programmet, fram til 2020. I et større intervju med The New York Times, kommer det imidlertid fram at TV-stjernen vurderer signeringen som hennes aller siste kontrakt med produksjonsselskapet.

TABBE: Da talkshow-verten Ellen DeGeneres skulle introdusere Jenna Dewan, gikk det litt i glemmeboken at hun og hennes tidligere ektemann Channing Tatum har gått hvert til sitt. Bilder med tillatelse fra TV 3 Vis mer

Uenigheter

Avgjørelsen er vanskelig å ta. I intervjuet kommer det fram at hun endrer mening hele tiden. Kona hennes, Portia de Rossi (45) råder henne til å gi seg, mens broren, Vance DeGeneres (64), mener det er hinsides å slutte nå.

- Hun blir sur hver gang broren min sier at jeg ikke kan gi meg, sier DeGeneres til The New York Times, og referer til kona.

- Jeg bare tenker at hun er en genial skuespiller og standupkomiker, og at det ikke nødvendigvis trenger å være dette talkshowet hun kan bruke kreativiteten sin på. Det er andre ting hun kan håndtere, svarer de Rossi, som også er til stede under intervjuet.

GIFT I 10 ÅR: Ellen DeGeneres og kona Portia de Rossi hadde i år 10 års bryllupsdag. Her avbildet i Los Angeles tidligere i uka. Foto: NTB Scanpix
GIFT I 10 ÅR: Ellen DeGeneres og kona Portia de Rossi hadde i år 10 års bryllupsdag. Her avbildet i Los Angeles tidligere i uka. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg ser bare ikke for meg at slutten på dette programmet er slutten på karrieren hennes, legger hun til.

Hva Ellen DeGeneres bestemmer seg for er foreløpig ukjent.

Artikkelen fortsetter under bildet.

MED BROREN: Ellen og Portia avbildet i bryllupet til Vance og Joanna DeGeneres i 2013. Foto: Splash News/ NTB scanpix
MED BROREN: Ellen og Portia avbildet i bryllupet til Vance og Joanna DeGeneres i 2013. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Gift i 10 år

I 2008 giftet DeGeneres seg med kona Portia de Rossi, og siden den gang har ektefellen hatt mye å si i livet til talkshowstjernen.

Saken fortsetter under.

EMOSJONELT: Ellen DeGeneres tok til tårene da Obama ga henne presidentens frihetsmedalje. Hun benyttet også muligheten til en mannequin-challenge i Det hvite hus. Video: Scanpix Vis mer

Gjennom både oppturer og nedturer har ekteparet stått ved hverandres side.

- Portia forstår meg. I bryllupsløftene våre gjenga hun et sitat: «Det er godt å bli elsket. Det er dypt å bli forstått» - og for meg er det alt, har DeGeneres uttalt i et tidligere intervju med magasinet Good Housekeeping.

- «Jeg elsker deg», betyr egentlig at «jeg forstår deg». Og hun elsker meg for alt jeg er. Hun støtter meg og gjør meg glad, fortsatte hun.

I år har ekteparet vært i gift i 10 år. Tidligere i år fylte DeGeneres hele 60 år, og som en god ektefelle som de Rossi tilsynelatende er, stelte hun i stand en storslått fest for DeGeneres med venner og familie.

- Jeg kan ikke tro at jeg fyller 60 år. Jeg er så barnslig, jeg er som et barn, fortalte DeGeneres til magasinet Good Housekeeping i høst.

Turbulent fortid

Med en fanskare uten like, med flere millioner følgere på sosiale medier, og et lykkelig ekteskap med den australske skuespilleren Portia de Rossi, ser det ut til at livet til den 60 år gamle superstjernen smiler.

Det har det imidlertid ikke alltid gjort.

Da DeGeneres kom ut som lesbisk på forsiden av magasinet TIME i 1997, med tittelen «jepp, jeg er homofil», startet det hele.

Oppslaget fikk massiv oppmerksomhet, og bare noen uker senere skapte hun TV-historie, da rollefiguren hennes i tv-serien «Ellen» sto fram som lesbisk i episoden «The Puppy Episode».

PRANK: Nylig skremte Ellen DeGeneres Sean «Diddy» Combs' på «The Ellen DeGeneres Show». Nå går videoen viralt grunnet Seans reaksjon. Video: TV3 Vis mer

Ifølge Washington Post ble «Ellen» tatt av lufta i 1998, et knapt år etter den personlige avsløringen hennes. DeGeneres fikk ingen andre jobber på over tre år, og ble dypt deprimert.

- Jeg flyttet vekk fra LA og gikk inn i en alvorlig depresjon. Jeg gikk til en terapeut og måtte gå på antidepressiva for første gang i mitt liv. Det var skummelt og ensomt. Alt jeg hadde kjent i 30 år var arbeid, og plutselig hadde jeg ingenting, fortalte hun.

Prisvinner

Til tross for flere år med motgang, har DeGeneres kommet helskinnet ut av det hele. Talkshowdronninga har i en årrekke hatt besøk av flere av verdens største kjendiser i talkshowet, og har blant annet mottatt presidentens frihetsmedalje fra USAs tidligere president Barack Obama.

Saken fortsetter under videoen.

FORFØRER: Ellen DeGeneres forsøker å forføre «Fifty Shades Darker»-stjerna Jamie Dornan ved hjelp av kontorrekvisita. Video gjengitt med tillatelse fra TV 3. Vis mer

60-åringen er kjent for å være åpen og ærlig mot dem hun møter, men da tilbudet om å ta imot verdens mest kjente person i studioet sitt, nærmere bestemt USAs president, Donald Trump, takket hun pent nei.

- Jeg ville sagt nei til den sittende presidenten av USA, sa hun i showet sitt, til høylytt applaus fra publikum, ifølge The Independent.

DeGeneres, som tidligere har hatt andre republikanske presidenter, blant andre George W. Bush, i studio, har vært en høylytt kritiker av president Trump. På spørsmål om hvorfor hun ville svart nei, hadde Ellen følgende svar:

- Han er den han er og han får nok oppmerksomhet. Han har Twitter-kontoen sin, og han har sine metoder for å få budskapet sitt gjennom. Det er ingenting jeg vil si til ham som ville endret ham, og jeg ønsker ikke å gi ham en plattform, fordi det validerer ham.

LES OGSÅ: - Søker en donor med ekstremt godt utseende

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer