Vurderer å lage Utøya-film

Vibeke Løkkeberg laget film om barn som blir drept i Gaza. To år senere rammet terroren norske barn.

MÅ VENTE: Om det skal lages Utøya-film så må man vente, blant annet med tanke på de pårørende, sier Løkkeberg. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no
MÅ VENTE: Om det skal lages Utøya-film så må man vente, blant annet med tanke på de pårørende, sier Løkkeberg. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Vibeke Løkkeberg og Terje Kristiansen nederst i saken!

HAUGESUND
SEHER.NO:  Lørdag kveld var Vibeke Løkkeberg og Terje Kristiansen nominert i kategorien for beste norske kinofilm med «Gazas tårer» under Amanda-prisen i Haugesund.

- Det er større enn oss. For det er en film som trenger en nominasjon på grunn av det den inneholder. Du kan jo tenke deg å ha laget en film om barn som blir drept i Gaza. Og to år senere så skjer dette. Så det er jo en link til at barn er utsatt for terror, sier hun til Seher.no.

Løkkeberg avslører at hun har tenkt på å lage en film om terrorhandlingene i Oslo og på Utøya. Men det vil ikke med det første.

- Ikke ennå. Men det kan hende, vi har snakket litt om det, men det er for nært, sier hun.

Produsenten mener at man må vente før man eventuelt kan lage en slik film.

- Det har noe med de pårørende å gjøre. Når man lager en film som «Gazas tårer», så er det langt borte, men det kjennes nært. Men dette er nært. For nært.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det er helt grusomt

[obj:media:9877]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer