Kim Kardashian:

- Vurderer å flytte ut for å unngå skilsmisse

Ekteskapet mellom Kanye West og Kim Kardashian West skal være alt annet enn rosenrødt for tiden.

TRØBBEL I EKTESKAPET?: Kim Kardashian West vurderer angivelig å tilbringe tid borte fra ektemannen Kanye West som følge av problemene de skal ha stått overfor den siste tiden. Foto: NTB Scanpix
TRØBBEL I EKTESKAPET?: Kim Kardashian West vurderer angivelig å tilbringe tid borte fra ektemannen Kanye West som følge av problemene de skal ha stått overfor den siste tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april begynte ryktene å svirre om at ekteskapet til realitystjernen Kim Kardashian West (39) og ektemannen Kanye West (42) ikke bare er rosenrødt. Unntakstilstanden som verden har stått, og fortsatt står, overfor under coronapandemien skal ha gått hardt utover stjerneparets forhold.

En kilde hevdet den gang til Us Weekly at duoen hadde kranglet mye i løpet av karantenetiden, og at Kanye var mer fokusert på å være kreativ i jobben enn på å ta vare på deres fire barn, North (6), Saint (4), Chicago (2) og Psalm (1) . Dette skal ha gått Kim på nervene.

Tabloidavisen The Sun, på sin side, meldte at Kim og Kanye bodde på hver sin kant av huset i et forsøk på å holde ting siviliserte.

IKKE BARE FRYD OG GAMMEN: Det skal over en lengre periode ha vært trøbbel i ekteskapet til Kim og Kanye. Her avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix
IKKE BARE FRYD OG GAMMEN: Det skal over en lengre periode ha vært trøbbel i ekteskapet til Kim og Kanye. Her avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I mai ble det hevdet at paret skal ha hatt problemer seg imellom allerede før pandemien brøt ut, og at ting ikke skal ha blitt bedre av å bli «tvunget» til å bo oppå hverandre i selvpålagt karantene.

- Kim føler hun trenger et pusterom fra Kanye, fortalte en kilde Us Weekly, og la til at realitystjernen i tillegg føler hun står alene med ansvaret for de fire barna oppi det hele.

REAGERER: Kim Kardashian prøver å jobbe hjemmefra, men det er ikke så enkelt når datteren North West også er til stede. Vis mer

- Ting er tøft

Siden den gang ser det ut til at ting ikke akkurat har blitt bedre for stjerneparet. Ifølge The Sun skal Kim ha fortalt vennene sine at til tross for at ting er tøft mellom dem, ønsker hun ikke å skille seg fra Kanye. Ifølge kilden ser Kim på skilsmisse som den aller siste utveien.

- Ting er tøft mellom Kim og Kanye fordi de vanligvis ikke tilbringer så mye tid sammen, men hun ønsker ikke skilsmisse, forteller kilden, og legger til:

- Hun anser ekteskapet sitt med Kanye og deres familie sammen som en stor suksess, forteller kilden, og legger til at Kim ser på seg selv og Kanye som et sterkt par.

FORVIRRING: Kim Kardashian og resten av hennes berømte familie har flere ganger blitt anklaget for å redigere bildene sine. Her er noen av bildene som har fått mest tyn for nettopp dette. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer

Videre påpeker kilden at bakgrunnen for at 39-åringen ikke ønsker en skilsmisse bunner i den massive oppmerksomheten hun fikk etter at det svært kortvarige ekteskapet med Kris Humphries (35) endte i skilsmisse.

- Det jeg tror vil skje, er at de vil tilbringe tid fra hverandre i forskjellige hus, men ingen skilsmisse, fortsetter kilden.

I skrivende stund har ikke ekteparet kommentert ryktene.

Spekulasjoner om PR-stunt

Som nevnt var 39-åringen gift med den tidligere profesjonelle basketballspilleren Kris Humphries . Eksparet skilte seg i 2011 etter bare 72 dager som rette ektefolk, og det ble i senere tid spekulert på om bryllupet var en bløff og et PR-stunt.

Det tok hele to år før skilsmissepapirene til slutt ble signert, og bakgrunnen for splittelsen skal ha vært at de var for forskjellige.

I etterkant av skilsmissen trakk Kris seg unna rampelyset for å fokusere på basketballkarrieren. I fjor valgte han imidlertid å legge NBA-karrieren på hyllen. Nyheten delte han selv i form av et blogginnlegg for The Player's Tribune hvor han også reflekterte over ekteskapet med realitystjernen.

AVSLØRING: Kim Kardashian hadde egentlig tenkt å holde en hemmelighet for seg selv, men da hun fikk noen glass innabords, gikk ikke dét helt etter planen. Video: E! Vis mer

- Definitivt naiv

I innlegget skrev 35-åringen at han burde ha visst hva han gikk inn i da han valgte å gifte seg med Kim.

- Jeg var definitivt naiv om hvor mye livet mitt kom til å forandre seg. Men det eneste som plager meg er når andre sier at ekteskapet mitt var en bløff, fortsatte han.

Videre påpekte Kris at forholdet mellom ham og Kim var ekte. Han la heller ikke skjul på at bruddet var brutalt ettersom forholdet var en så stor del av offentligheten.

SKILT: Etter 72 dager som rette ektefolk gikk Kim Kardashian og Kris Humphries hver sin vei. Her avbildet i 2011. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Etter 72 dager som rette ektefolk gikk Kim Kardashian og Kris Humphries hver sin vei. Her avbildet i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I de påfølgende månedene etter bruddet med Kardashian-stjernen innrømmet Humpries at han slet mye med angst.

- Det var omtrent et halvt år hvor jeg var på et mørkt sted. Jeg ville ikke forlate hjemmet mitt. Du føler at ... Jeg vet ikke. Hele verden hater deg, men de vet ikke engang hvorfor. De kjenner deg ikke i det hele tatt. De gjenkjenner bare ansiktet ditt, skrev han videre.

Dancing with the stars-stjernen Julianne Hough giftet seg i romantiske omgivelser i Idaho. Vis mer

LES OGSÅ: - Han flørter alltid med henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer