Kim Kardashian:

- Vurderer å flytte ut for å unngå skilsmisse

Ekteskapet mellom Kanye West og Kim Kardashian West skal være alt annet enn rosenrødt for tiden.

TRØBBEL I EKTESKAPET?: Kim Kardashian West vurderer angivelig å tilbringe tid borte fra ektemannen Kanye West som følge av problemene de skal ha stått overfor den siste tiden. Foto: NTB Scanpix
TRØBBEL I EKTESKAPET?: Kim Kardashian West vurderer angivelig å tilbringe tid borte fra ektemannen Kanye West som følge av problemene de skal ha stått overfor den siste tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april begynte ryktene å svirre om at ekteskapet til realitystjernen Kim Kardashian West (39) og ektemannen Kanye West (42) ikke bare er rosenrødt. Unntakstilstanden som verden har stått, og fortsatt står, overfor under coronapandemien skal ha gått hardt utover stjerneparets forhold.

En kilde hevdet den gang til Us Weekly at duoen hadde kranglet mye i løpet av karantenetiden, og at Kanye var mer fokusert på å være kreativ i jobben enn på å ta vare på deres fire barn, North (6), Saint (4), Chicago (2) og Psalm (1) . Dette skal ha gått Kim på nervene.

Tabloidavisen The Sun, på sin side, meldte at Kim og Kanye bodde på hver sin kant av huset i et forsøk på å holde ting siviliserte.

I mai ble det hevdet at paret skal ha hatt problemer seg imellom allerede før pandemien brøt ut, og at ting ikke skal ha blitt bedre av å bli «tvunget» til å bo oppå hverandre i selvpålagt karantene.

- Kim føler hun trenger et pusterom fra Kanye, fortalte en kilde Us Weekly, og la til at realitystjernen i tillegg føler hun står alene med ansvaret for de fire barna oppi det hele.

- Ting er tøft

Siden den gang ser det ut til at ting ikke akkurat har blitt bedre for stjerneparet. Ifølge The Sun skal Kim ha fortalt vennene sine at til tross for at ting er tøft mellom dem, ønsker hun ikke å skille seg fra Kanye. Ifølge kilden ser Kim på skilsmisse som den aller siste utveien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer